跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 想做bb手模&腳模既入哩睇下ar!

Name (心目中既price)
================================
1)Square ($400)
2)LincolnMon ($400)

3)Mariechen ($400)[/quote]
4)Hannah-May

I am interested in.

複式洋房

5) codymimi531

I am interested in

複式洋房

I'm interested too. ,but i haven't joined the X'mas party, what can i do?

大宅

Re: 大家有冇興趣係x'mas party 果日即場做手印腳印ar?!

我都好想造返個, honey bebe我check過啦, 都唔平, 1手+1腳都要成$890, 仲要去到大埔.chan2006, 我想知道係??物料o黎架?
babyj 寫道:
chan2006,

我都想同bb做手印腳印, 你可唔可以比baby asia d 資料我呀? Thanks!

[quote]
chan2006 寫道:
$90應該係蠟手黨嗰隻。
我同bb响baby asia做左要$490一對手一對腳,但好靚,有相架同相。[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD8/165502/169723.19976062.58579.jpg[/img]
[/quote]

別墅

================================
3)Mariechen ($400)
5)babyj ($400)

男爵府

我都想做, 但係咪一定要去你地party先得架...有無上門服務架..??
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

禁止訪問

大宅

6) 白合花($400)
7) PIGLETCHAN ($400) -個個都$400, haa

別墅

7) PIGLETCHAN ($400) -個個都$400, haa
8) Snowkingdom ($400) 可以平D當然好啦 haha

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

其實我都有興趣, 不過我想知final個價錢先決定得唔得呀!! :lol:

別墅

8) Snowkingdom ($400) 可以平D當然好啦 haha
9) connie1025 ($400)

別墅

係 Hong Kong Hand 做 , 都做得唔錯嫁, 會員推介有折 ^_^

http://www.hongkonghand.com/
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

別墅

我剛才打去 Hong Kong Hand 幫各位媽咪問, 可否平一點, 因為做一對手模 加 一對腳模, 要成 $799 ( 會員有 95 折)
他們說做不到, 除非有十個 family 以上, 之後我問點解巿面 上咁多呢類店, 佢地都做到個價咁高, 我打出來, 純粹比各位參考, 當然你地自己作選擇啦.

compare to hong kong asia
asia 係用泥膠整, 要用力壓小朋友手仔腳仔, 對細個 BB 唔好, 同埋不是立體, 手紋腳紋無咁清晰.

compare to 星光大道
星光大道係纖維, 佢地一小時可起貨,比起 hong kong hand 四星期起貨有分別, 就係在於物料的內用性.

當然我唔係話 hong kong hand 好, 以上解釋都係我打去時佢同我講, 最好你地自己去睇下分別啦~~
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

侯爵府

chingkm,

thx 你既意見, 其實我早於10月份已經打咗去hkhand 到問.... 佢地仲比咗個quotation 我... 兩個人或以上已經有discount ... 越多人越平.. .亦都可以到場幫我地做... 甚至搵人做示範都冇問題, 而星光大道果間我都問過... 價錢都唔算最平... 至於b.b. asia 我地有mami 做咗話幾好... (有相睇)佢地做出哩係立體既... 連埋相 一對手腳連框.... 而家問緊價...但緊佢地覆... 其實除咗哩三間仲有間叫做honey baby....價錢比hkhands 仲要貴tim~

大宅

chingkm, square,

唔該晒你地既info. 好詳細!!

別墅

chingkm & square,
THANKS VERY MUCH

複式洋房

其實真係想幫bb做手印腳印留個記念, 做mami哽係想佢快d大; 但係又好懷念佢剛出世

大宅

10) HeiHei:D ($400)-如果貴d都ok ga
11) creamychoy (跟大圍$$)

洋房

我都有同感...

[quote]
HeiHei:D 寫道:
其實真係想幫bb做手印腳印留個記念, 做mami哽係想佢快d大; 但係又好懷念佢剛出世

大宅

10) HeiHei:D ($400)-如果貴d都ok ga
11) creamychoy (跟大圍$$)
12) tracyjj ($400)
13) SIUMI($400)

首頁

尾頁

跳至