自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: Huggies - HKD22/bag 美國舊版 (min order 2 箱)

milkbear23 寫道:
我想訂一箱大碼有冇人同我share呀∼∼

我啊~~我想啊
但...你住邊啊?

大宅

Re: Huggies - HKD22/bag 美國舊版 (min order 2 箱)

我想訂一箱大碼有冇人同我share呀∼∼
i live 深水埗
pls pm me la thx

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有冇新界區share !!

伯爵府

好媽媽勳章

其實一箱得個90條, 駛唔駛同人share呢?

全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

好媽媽勳章

有冇住屯門/元朗媽咪,買咗"girl (中碼)2号 for 15kg以下之size",可否share 3包 比我呢?
如有 pls pm me,thx!

公爵府

親子王國15週年勳章

之前啱啱出新裝果時, 舊裝都做過promotion $29.9/包~$39.9/包, 今次$22真係好平, 上次都入咗幾包未用, 即刻折包M碼睇吓, 話就話15kg, 但真係唔係好大喎, 細過輕鬆穿M碼同埋無咁有彈性, 我諗我都係買L碼或XL碼lu

男爵府

我個大女都用過舊裝pull up.

質地都ok, 不過比較焗身. 冬天就無問題, 夏天就真係會焗到出好多汗lor...
so你地都可以考慮訂d冬天or較涼天氣著. 因為真係好抵
至於硬ge程度, 都可以接受, (可以話係挺身 )不過比起pampers, nepia就真係差d lor...

男爵府

我就係果D貪小平宜的肥師奶囉, 驚遲少少阿仔又轉片褲就再無咁平, 其實, 咁平, 係質量方面, 就真係唔可以要求咁多, 而francisca 你的分析又好中肯, 我決定左訂啦

子爵府

francisca,
咁舊裝o既碼數是否會細d
:-)  :-)  :-)  :-)

男爵府

Josephing 寫道:
francisca,
咁舊裝o既碼數是否會細d

舊裝M碼 = 新裝大碼

我反而覺佢足碼, 比pampers大小小添.

佢個設計同pampers & napia 唔同. 大比位無咁緊(貼身). 所以要視呼BB個大比粗唔粗. 比較岩大肚南大pet pet 肥比BB羅. 我個BB 25-26磅, 舊裝m碼都有小小鬆.

大宅

請問呢d學習褲幾大先著嫁??
因為我bb而家先得7個月大,而家訂又好似快左d wor....

男爵府

其實我就覺得佢識反身, 識少少企就得架啦. 我就係見平, 貪方便, 俾BB出街用, 因為係街佢周身郁, 好難叫佢訓係到俾你換片片, 著褲反而方便D.

禁止訪問

洋房

各位媽咪
我剛打去HUGGIES問,佢地話男仔的全線買晒,依家只有女仔的大碼同加大碼,如有興趣訂的媽咪快啲行動啦.

我個bb是仔仔有架,如果是你地,會唔會都照訂女仔比bb呀,因為真是好平,但我老公又話唔好,攪到我十五十六.

子爵府

crystal888,
我昨晚找左多間藥房先至買到舊裝PULL UP – L碼(大部份藥房都已經換左新裝),用手摸過就無PAMPER & GOO’N咁軟,不過可以接受,同埋唔算太硬(未濕之前),吸力都唔錯,濕左都幾大漲,不過都幾乾爽,同埋都幾焗(可能我囝囝依家得22磅,大碼好大條,腰位高,所以我貼緊左,可能咁樣PET PET 有汗出)
以呢個價錢真係好抵,所以我都入貨!其他媽咪可以考慮下!

子爵府

光頭仔,
死火啦!我今早才FAX,唔知有無份!
咁係唔係無貨會打電話通知?

洋房

garfield123
個女仔話今日落order的都會無貨,佢地會通知反啲媽咪.

男爵府

死啦, 我打去huggies 問, 佢地話連昨日fax 入去果D, 都未必有貨分到呀, 咁點算呀. :-( :-(

洋房

:-( :-( :-( 咪是囉,咁快就無晒男仔.

請問你地會唔會訂女仔的比仔仔著呀,個女仔話男女仔的褲仔分別在於顏色喎.

子爵府

TOO BAD!
無咁過咪快就俾人買晒!咁樣亞仔果代,香港咪男多女少囉!
買女仔學習褲俾男仔用會唔會漏尿? ?-(

首頁

尾頁

跳至