跳至

首頁

尾頁

別墅

永安pre-sale(八折)

永安呢個星期四開始減價啦!!!

我諗住貴既同大件既就今次一次過買晒佢,唔駛再煩!!!

同埋買過$500就有得送貨架啦...

禁止訪問

Re: 永安pre-sale(八折)

別墅

好似有恆生credit card 都ok wor.

Wing On Pre Sale

民房

如果無恒生卡又或者吾係VIP去吾去得買野架

別墅

打去問過佢話任何人都買得wor, 但問佢bb野係咪有8折, 佢話到時至知?

別墅

我媽咪幫我去過尖東永安睇過,因為我想買Combi BB車,個sales話星期四去有8折...

Or 可以睇下面條link...
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=774689&forum=10&12

複式洋房

有個問題想問,個個都叫我買和尚袍,但bb下面除0左尿片著咩?

男爵府

和尚袍係底衫, 仲要著長袍或者夾拿衣.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

我尋晚去左尖東永安,有好多貨品將會做7折呀!!!!

我想買既Aprica餐搖椅係多次唔同既公司大減價之中最平既一次,由於過左$500會免費送貨,所以今次既目標係較高價錢既貨品,大件同埋重量唔少既物品,所以我會係永安做埋最後一次大購物,除左餐搖椅,仲有沿盆、換片墊、各項洗潔液、.....等,由於過年$500會免費送貨,唔駛Honey咁辛苦呀!!!!

別墅

查實一有咗,我d朋友已經叫我等10月永安既大減價,佢地話係最平喎...所以我之前一直15/16唔知買唔買嘢好...

子爵府

2018復活節勳章

我買左有兜住片位o既和尚袍使底衫 (我怕衫腳吊起,BB著得唔舒服,又可能會冷親個肚仔),面會著甲拿衣或"衫+褲兩件頭"!!

我個大仔夏天出世,我都買呢種和尚袍,不過外面係加長袍.

wei1 寫道:
有個問題想問,個個都叫我買和尚袍,但bb下面除0左尿片著咩?

子爵府

2018復活節勳章

係ah!真係好多平野買!平日睇定,等佢大大減價先買!!

我今日下午都去掃貨!!上兩次sale我都買左好多野!!

慧芸 寫道:
查實一有咗,我d朋友已經叫我等10月永安既大減價,佢地話係最平喎...所以我之前一直15/16唔知買唔買嘢好...

伯爵府

bongbongmum

你今日下午去掃完貨, 記住上o黎話比我地知你買左d咩同埋d嘢有幾平呀 ~~~

唔該, 唔該

別墅

我今日係贊育上堂,跟住咪落上環永安行下,基本上嬰兒用品有7折, 公價貨除外,其餘都有8,9折. 我唔係買左好多野, 因衫已有太多,唔想再買, 雖然好似好平.
我只係買左思詩樂沖涼巾3條$35->$24.5
淨色沖涼大毛巾$49->44.10 x2pcs
NUK換片墊$90->63
手揸玩具

落左去家品部買了白元萊莉太太,防潮防蟲產品同一個微波爐盒
彤彤最新一輯寫真集出爐了!{Weight 3.33kg}12月22日 3.7kg ;-)[size=medium]1月10日 4.63kg2月12日 5.5kg ;-)6月11日 8.11kg

別墅

嘻...i'm back!!!

我結果買咗:
Combi Stroller KV680 (最新) - 2,784 (original 3,480)
Forever Friends Bed set (8 pcs) - 409 (original 818)
Avent milk bottle warmer - 252 (315)
Morley 羊毛底 - 168 (240)
Combi 洗衣液 - 78.4 (98)
& etc...

雖然我冇買Peter rabbit既 bed set, 但係佢7折呀。而0/3 bed set, Avent 奶泵等就8折。本來想買Medela電泵,但係只得9折, 所以冇買...

由於我係去油麻地永安,有Chicco既counter,Chicco既嘢就8折, 玩具7折。

別墅

仲有,其實乜咭都用得,只不過恆生or永安咭有d特別積分優惠呀咁...

大宅

我都覺得佢個forever friends bed set 409幾抵, aprica high chair 仲7折添呀, 同我係TKO買一樣

我想買combi揹帶, 但又覺得$790 20% off都係貴 15/16

佢買$44 毛巾都幾軟, 聽日同老公行再慢慢睇lu...可能買combi掛車仔玩具..

kogo

大宅

咁Avent 奶泵8折即係幾多錢呀. 平唔平得過護協呢
?-(

男爵府

我今晚放工去左永安, 買左...
黃鴨仔沖涼網, $79.2 (8折左)
cinamoroll 厚棉長袍 $47.4 (6折左)
peter rabbit 床上用品 $525 (7折左)

好開心呀!
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

別墅

靚靚劉太 寫道:
咁Avent 奶泵8折即係幾多錢呀. 平唔平得過護協呢
?-(

Avent ISIS手泵 原價係 $320
Avent ISIS手泵 + VIA 杯 原價係 $380

你打去護協check吓個價咪知囉!

首頁

尾頁

跳至