婆媳關係

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

我真係頂唔順我99了,話說佢早兩日返完大陸。又拎左幾包中藥話煲比我“補身“咼,日日都踩上我家,我覺得我精神錯亂,日日提心吊膽佢幾點會上黎..搞到我神經緊張...我真係想知,我係咪可以報警?我覺得受到so 擾..仲有,之前多謝vicky 送奶泵同增奶丸比我,我啲奶一日比一日多,我會繼續加油努力。

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:99出招要我收奶-我想報警

日日黎你就日日話佢知返咗呀媽度,撞多幾次板包佢唔上黎!

子爵府

引用:我真係頂唔順我99了,話說佢早兩日返完大陸

原帖由 iamyiten 於 13-06-11 發表
我真係頂唔順我99了,話說佢早兩日返完大陸。又拎左幾包中藥話煲比我“補身“咼,日日都踩上我家,我覺得我 ...
佢個啲“補身“嘢你千期唔好再食

falalala    發表於 13-6-13 06:02

禁止訪問

回覆:iamyiten 的帖子

別墅

叫你老公收佢皮啦。家陣係咪玩心理戰,想要精神壓力收你工? 加油! 呢度好多人支持你!

男爵府

睇黎你99根本唔似有心悔改,
你冇同你老公講明你短期內唔想再見佢阿媽咩??
你呢D情況冇得報警架, 警方唔會處理,
你唯一可以做就係爆你C6, 等佢諗辦法STOP佢阿媽,
又或者你真係自己帶阿B番娘家,
大家冷靜下先。
其實之前有JM建議換鎖, 而家真係好時機黎, 你可以好好考慮一下

ylwong918   AGREE 換鎖啦  發表於 13-6-11 19:02

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 iamyiten 的帖子

同妳99反面 + 換鎖

大宅

我真係頂唔順我99了,話說佢早兩日返完大陸。又拎左幾包中藥話煲比我“補身“咼,日日都踩上我家,我覺得我 ...
叫你媽咪去你家看住啦!

男爵府

你咁樣會產後抑鬱,直接同佢講叫佢唔好再日日上黎,最多只可以等c6晌度就一星期黎一次,或者限住佢2個月之後至可以黎,或者直情係唔開門俾佢,同佢講得閒會同c6番黎,我諗你喊住同佢講番單野好過鬧佢,令佢內疚,無面目上黎見你,如果佢仲係冥頑不靈,你番娘家避一避會好d。

男爵府

同你老公講,餵人奶唔食得中藥,叫奶奶留返俾大伯。而你奶奶睇黎唔知道人奶媽的飲食,為免以後食錯野,佢煮的你唔會再食。你換個鎖, 或者加個鎖塔,唔俾KEY 佢,唔使再俾面呢個人了,佢好毒,根本睇死你唔會同佢反面。

你女女好肥肥白白呀,仲大隻過我個一歲女,你餵得好叻。你有無試過用人奶開糊仔? 或者俾D 餅餅佢試下唔同味道的食物。又或者你響佢面前食碗粥仔,扮食得好好食,佢可能會模仿你又去食。有D BB 係硬頸些,要慢慢TUM。加油!

珍珠宮

你99係咪有病?又唔駛佢餵,叫你c6出聲啦,否則真係會癫

別墅

你99真係……你快d換鎖啦!連埋之前d奶粉,中藥比返佢,佢心地唔好, 點再信佢?? 佢依d人點會知衰,最怕佢今次又唔知出咩辣招ko埋你最近追嗰d奶。。。

侯爵府

加油

伯爵府

睇住段MARRIAGE,你發惡大聲鬧佢啦,你化身潑婦一次佢唔會再蝦你,呢個女人,踩到上你頭頂啦
優悠在澳洲

子爵府

真係要好好同你c6傾下,叫佢攪掂你99

伯爵府

BK Milk勳章

去到呢個地步我真係睇唔出有任何俾面佢嘅理由,直接當面"吊高"佢,等佢收皮唔好再攪你,要人俾面同值得人叫你一聲呀麻都要做番合情理嘅事

伯爵府

火爆一點的回應: 換鎖, 直接在佢面前倒左佢煲的中藥

溫和一點的回應: 叫c6 和阿媽講唔飲中藥, 叫佢唔好哂錢, 做無謂野.

不過, 先教育左你 c6 先 , 咁大個男人識唔識保護妻兒????

男爵府

10個有9個jm都叫你換鎖..
你真係快d換鎖啦...
你又話你c6 撐你?
佢唔係應該要第1個企出0黎應付你99 0既咩?:;pppp::;pppp::;pppp:
你99擺明就係玩0野啦...
唔好比面佢喇...
你加油呀!!!

petitvicky    發表於 13-6-11 10:41

大宅

我都支持你換鎖,佢真係好過份起碼要比佢知道你條底線同堅持

希望你快快回奶,BB身體健康

別墅

唔好食佢d“補品”,返外家住一排先啦!

首頁
12345...6

尾頁

跳至