婆媳關係

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

換鎖換鎖。

大聲同佢講唔好再出現。

唔得既,返外家,你個c6都唔理事既。
不知所謂的乙陸!!!

伯爵府

畀面勳章

真係唔明...d 99 咁唔鍾意新抱餵人奶..

加油,企硬!!

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

你99仲恐怖過粵語殘片d 惡毒99.

你c6 響呢件事上好大責任. 你一定要佢正視. 如果佢都係唔理你就返外家

子爵府

回覆:99出招要我收奶-我想報警

嗱嗱聲換鎖,再開佢拖

Hi

伯爵府

虎到金來勳章

回覆:iamyiten 的帖子

換鎖,唔好等你老公,自己直接開佢拖,呢d人,唔使比面佢

侯爵府

同你C6講明,一係講掂佢亞媽唔好上黎,再自己上黎的話會換鎖,唔好話唔俾面.
你一定要俾佢地全部人知道,99咁樣陰你迫你收奶係幾過份,問佢地調返轉角色會點?!而家係俾人奶BB食係為BB好,唔係害BB,相反99咁做係害左BB.
呢件事一定要你C6出面.

侯爵府

你自己亦可以同你99講,話佢煲既野唔敢食亦唔會食,叫佢唔好再上黎煲野啦,叫佢有咩就俾佢D仔補身啦.
講衰D,唔知邊日睇你唔順眼落D毒藥煲俾你食.

男爵府

我會係99同C6面前扮抑鬱爆99同C6一次,之後入房關門,經過呢一次會靜一排!

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

真係吹漲左!

樓主加油呀!!!
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

子爵府

回覆:null

你99真係死心不息
明白你處境 但報警做唔到咩
告佢買中藥去你屋企咩
一係換鎖 一係叫c6出聲叫99唔好再上黎

伯爵府

BK Milk勳章

反鎖自己,扮訓覺唔應門

侯爵府

換鎖。你老公好唔可信,又無用

伯爵府

餵人奶唔好咩,乜你99咁衰架

大宅

我覺得你不如同你C6認真講一次先. 話佢知.. , 你明白餵人奶真係好辛苦, 亦好感謝C6同99係怕你辛苦先叫你停, 不過你真係想餵人奶, 話佢知餵人奶主要係想BB 有好D 既抵抗力同埋自己有能力都會去餵, 有一日真係冇奶或者BB 唔要你都唔會強求!

因我覺得係LEE 個時候. 你先要你C6支持你同體諒你你先好發難, 如你C6都比你講服的話你就開始話你知99 唔想你餵人奶你真係接受唔到, 你只係想作為一個媽咪可以做到既野啫, 請唔好再阻止你!

當然如果你C6都唔support 你的話.. 軟功唔得你就硬功la.. 係發脾氣同佢地冇野講, 自己做自己la..

不過我相信, 如果c6真係錫你 , 大家心平氣和咁傾, 佢一定會明白你點解會咁堅持餵的, 順便到時話比c6知.. 你知99對你好, 不過經過一次.. 你暫時係絕對唔會飲或者食99正果d 野, 因為陰影太大.. 佢上來睇bb 就得.. 其他野唔需要正, 因正咗只會留翻比c6食翻..

大宅

仲有.. 叫你c6開聲, 請叫99唔好成日上來.. 因開始精神衰竭, 我尊重你時, 請你都尊重我!!

大宅

換鎖。你99拎咩黎,係佢面前放入垃圾桶,抱bb入房。咪理佢

水晶宮

睇來你C6根本幫你唔到,你要自救啦!
換鎖又好,爆你99一鑊甘既又好.
總之就唔好委屈自己.
開心最緊要.

大宅

換鎖

水晶宮

同99講,唔會再食佢比既中藥,
如果99係都要買上來,就當住佢面將D藥倒落垃圾筒.
然後入房反鎖,唔比佢入房,唔理佢,
開著部錄音機,佢廢up D咩,都錄低晒.

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我真係頂唔順我99了,話說佢早兩日返完大陸

原帖由 iamyiten 於 13-06-11 發表
我真係頂唔順我99了,話說佢早兩日返完大陸。又拎左幾包中藥話煲比我“補身“咼,日日都踩上我家,我覺得我 ...
如果你報左警,你老公又唔支持你,
怕你返唔到轉頭,你奶奶真係好變態!

首頁
12345...6

尾頁

跳至