懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解決?有冇方法改善

侯爵府

回覆:小妍妍 的帖子

第一胎全人奶至兩歲,今年生第二胎,仲係人奶,但個胸已經鬆哂,打算遲d做機,但相信唔會有大改變

看寶包    發表於 13-6-12 11:00

複式洋房

小妍妍 發表於 13-6-12 02:28
點解決?有冇方法改善

我見我朋友本身好廷,但生完下墜晒,佢之後去睇醫生同美容院都話佢大肚著錯胸圍影響。好難補救,唯有每星期做番d胸部療程(每次千幾),要做30次,之後都要定時做。著返保x絲胸圍(成3千幾一個胸圍架)佢話買左4個更換,都要一萬五。加埋胸療程。差唔多用左五萬,最基本。因之後一定要keep住做同用。唔係又打回原形。佢話好後悔大肚唔識著同買,又諗住著唔耐,唔捨得。宜家為左對胸使既錢重多

複式洋房

不過見佢做左半年後又真係好左好多喎,不過佢話一停一個月,又會開始差番。佢話大肚時遇過一間幾po既大肚店個sales叫佢及早換bra,又教佢點,唔系生完好易下垂。但佢朋友話貴,叫佢唔使用咁貴,話個sales嚇佢呃佢,普通就得。點知產後佢話真係比人講中。所以佢成日同我呻好後悔大肚唔理個胸,宜家使既錢比當時間大肚店多十幾廿倍喎。我都唔識安慰佢.你宜家不如試下去美容院做下胸療程,...唔好唔開心

複式洋房

ming1020 發表於 13-6-12 06:46
第一胎全人奶至兩歲,今年生第二胎,仲係人奶,但個胸已經鬆哂,打算遲d做機,但相信唔會有大改變

...

我另一個朋友40歲,重生左3個小朋友,重每個全人奶一年呀,嘩,見佢身材,胸好似廿幾歲咁堅挺。皮膚又keep得靚。真係重靚過d廿幾d女仔。唔講重以為佢未過三十.

不過佢好捨得同識使錢,佢同我地講過3胎大肚期間只係買大肚胸圍都使左2萬(係每胎計),護膚品用1

萬。嚇親我地好多朋友。佢話佢係利用大肚前後識keep同食,身材同身體可以再造咁。過後使幾多錢都冇用喎。連佢老公都話佢勁,同佢生完3個重keep到咁索。佢老公勁愛佢。羡慕死我地我再生都會請教佢。所以你要加油.
不過佢話靚=同時間

複式洋房

回覆 小妍妍 的帖子

係呀,我位胸下垂朋友話佢宜家除每星期去美容院做療程外,每日早晚都自己用胸油按(佢用成2千蚊一支)又好多朋友話佢支油睇落同幾十蚊貨差唔多。佢自己話用落一段時間,當然貴好好多啦,平個支佢比左話佢同幾十蚊差唔多d fd.點知話差唔多個朋友用左支幾十蚊用到胸敏感。我地d唔識貨表面睇落又真係同花園街差唔多。希望幫到你.

大宅

看寶包 發表於 13-6-12 10:38
我見我朋友本身好廷,但生完下墜晒,佢之後去睇醫生同美容院都話佢大肚著錯胸圍影響。好難補救,唯有每星 ...
請問懷孕胸圍同平日胸圍有咩分別? 除0左無0左鐵圈.

別墅

我都想知大肚胸圍有乜用我而家仲用緊孕前個D咋,因為個胸都冇乜大到

男爵府

引用:Quote:ming1020+發表於+13-6-12+06:46+第一

原帖由 看寶包 於 13-06-12 發表
我另一個朋友40歲,重生左3個小朋友,重每個全人奶一年呀,嘩,見佢身材,胸好似廿幾歲咁堅挺。皮膚又keep ...
我知你講邊間,佢真係好專業,不過就貴,所以e到好多人話佢黑店。我著佢胸圍同跟佢做由初懷孕到全人奶年多,胸都冇下垂,個個朋友都羨慕我,但我一話買胸圍買左萬幾蚊,個個朋友都嚇親,值與唔值大家自行判斷

大宅

回覆:小妍妍 的帖子

我生完後頭兩個月半人奶,之後停咗,個胸都變咗林支支,好似個漏氣氣球咁,不過咗大約四五個月又正常返,firm 返,冇特別做機,只是生後兩個月開始做運動,每朝或隔日做下慢跑跑步機,踏步機,划艇機,每次大約一至個半小時!

男爵府

引用:Quote:看寶包+發表於+13-6-12+10:38+我見我

原帖由 bobocat80 於 13-06-12 發表
請問懷孕胸圍同平日胸圍有咩分別? 除0左無0左鐵圈.
產後可以方便哺乳用。市面好多有,姑娘同我講過好既無膠或綱圈哺乳圍會令乳線更好同胸冇咁易下垂。我個經驗就係還要識著。我唔經歷過都唔知咁多學問

大宅

回覆:看寶包 的帖子

嘩,可否請教下有咩秘訣?我喂緊人奶都驚firm唔返!

別墅

回覆 凱旋門 的帖子

可不可以pm我邊間

大宅

回覆:凱旋門 的帖子

請問可以分享一下你的經驗嗎?

複式洋房

凱旋門 發表於 13-6-12 13:25
我知你講邊間,佢真係好專業,不過就貴,所以e到好多人話佢黑店。我著佢胸圍同跟佢做由初懷孕到全人奶年多 ...

我都見到,我朋友都話佢好po,所以佢話3胎都係搵佢,唔理人點講,之後個個朋友見到佢身材都冇聲出.

大宅

回覆 凱旋門 的帖子

可否PM 店舖資料? THANKS

大宅

回覆:凱旋門 的帖子

可以pm店舖資料俾我嗎?

大宅

小妍妍 發表於 13-6-12 02:28
點解決?有冇方法改善

生完林支支係正常架?! 個個都係咁, 我自己就一定要帶"爸爸", 餵唔到人奶之後晚晚沖涼自己按摩, 而家都firm返。

Fungmanb    發表於 13-6-14 16:15

複式洋房

回覆:有冇jm產後胸部下垂、林支支冇晒彈性

可否PM 店舖資料? THANKS

男爵府

引用:請問可以分享一下你的經驗嗎? +

原帖由 666kkk 於 13-06-12 發表
請問可以分享一下你的經驗嗎?
我最唔開心就係我買完後比朋友家人話我比人呃,唔值咁嘅價,又話我買太多。差些令我產前抑鬱,好彩我丈夫安慰我,叫我冇理咁多。跟足個姐姐方法繼續著同做。但到最後我餵到全人奶胸又冇下垂,個個朋友都收晒聲

首頁

尾頁

跳至