婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 負離子衛生巾 ~ 你聽過未?

原來衛生巾都可以咁神化架, 又改善呢樣果樣 祖國既發明真係唔到你唔服

洋房

我唔得pretty 2036係賣廣告,因為我自己都有用而且還介紹了很多人用,只係好野大家分享.

子爵府

最初想嘗試一下係因為自己受陰道炎所困∼如果話可以抗菌或者可以相信或嘗試一下...

但再睇真d∼好似愈來愈誇...如果話一條衛生巾可以改善埋內分泌....連經痛都改善埋我就覺得好誇....一張薄薄的負離子...一包只不過二十幾蚊的衛生巾可以勝過西醫同中醫??

有理由相信有一部份人係真係自用..覺得好用而介紹俾大家∼
但我亦相信亦有一部份人係傅銷...成箱成箱咁買返黎要賣返出去果隻...
而家都分唔到到底係真係有用定係傅銷...

男爵府

我本身都有陰道炎..見有d mami話好咪試下lor..係唔係傅銷都好lar..身體係自己既..對陰道炎有改善咪試下lor..反正自己都要用衛生巾..

男爵府

我都想試吓用呀, 請問有無人知道旺角區邊度可以買到呀?

洋房

我知道這公司12月在旺角有office,想知地址就pm我la.

複式洋房

$$$ ??? (唔知幾時有納米呢 ??? haha......)

THX!!!

複式洋房

jtam,

I want to know the place in MongKok.

Thanks!

大宅

please tell me the location where in Mongkok (Please try to PM to me!)
MIU公主 :sm:

別墅

冇指明係邊個賣廣告喎

Pretty2036 寫道: [size=large]唔好屈我賣廣告!!!!

別墅

我收到 pm 向我售負離子衛生巾,事實是又可以用好多化名o既

男爵府

你quote左我段野...跟住話原來係廣告!! 唔係話我,咁仲咩quote我段野??

早知你係咁,我費事答人野,答完又俾人話賣廣告wor~~ 冇野ar??

ahmin 寫道:
冇指明係邊個賣廣告喎

[quote] Pretty2036 寫道: [size=large]唔好屈我賣廣告!!!!
[/quote]

別墅

對唔住呀,如果閣下還是這樣反應,真的是此地無銀啦。
話題還是回轉正題吧啦,多謝閣下回應,唔講啦,拜拜 !

Pretty2036 寫道:
你quote左我段野...跟住話原來係廣告!! 唔係話我,咁仲咩quote我段野??

早知你係咁,我費事答人野,答完又俾人話賣廣告wor~~ 冇野ar??

[quote]
ahmin 寫道:
冇指明係邊個賣廣告喎

[quote] Pretty2036 寫道: [size=large]唔好屈我賣廣告!!!!
[/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至