自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+KathyChui+於+13-06-15+發表O

原帖由 judymama 於 13-06-15 發表
Omg! Justin the best. Vivien the worst
yess
Justin好慘

大宅

回覆:原來求愛大作戰有after show睇

Vivien好似細版盧覓雪

男爵府

引用:Vincent同優雅律師一齊左,Face有片添 +

原帖由 flipflop 於 13-06-15 發表
Vincent同優雅律師一齊左,Face有片添
唔係嘛?呢仲男人執到喊三十聲都唔夠!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:唔係掛!!!!!!justin+n+vivien?

原帖由 jopig 於 13-06-14 發表
唔係掛!!!!!!justin n vivien?
大家都有錢人家嘛
呢啲咪竹門對竹門囉

珍珠宮

引用:Vivien好似細版盧覓雪 +

原帖由 kumasanee 於 13-06-15 發表
Vivien好似細版盧覓雪
同感

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:最憎個石油女(唔記得邊個叫咩名),+講到自己

原帖由 cassie0025 於 13-06-15 發表
最憎個石油女(唔記得邊個叫咩名), 講到自己好有錢學歷高, 點知一出聲最巴渣係佢!!!(黑暗DATING果集係咁叫人 ...
V v 銀

男爵府

引用:唔係化,兩條三八反而有人要,反而我覺得d

原帖由 feclagnes 於 13-06-15 發表
唔係化,兩條三八反而有人要,反而我覺得d仔膚淺,如果做女友,佢地兩個把口做老婆,無內在美,律師 ...
完全中晒point . 講出我心個句:;pppp::;pppp:Cryus 一早話有心儀對象就係個口衰文員,咁bad taste :;pppp:

男爵府

引用:Quote:原帖由+kumasanee+於+13-06-15+發表V

原帖由 魚仔餅 於 13-06-15 發表
同感
笑死我,同感3,仲要加小小鞋抽

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Oh ! Poor justin!

侯爵府

Wrong pairingmouth:

子爵府

jopig 發表於 13-6-15 01:03
cyrus一開始睇完片已經對sharon讚不絕口啦,又話人地坦白自己有公主病,又話打電話報到好正常幫佢揾哂理由
...

所以話人的性格決定命運,唔該條 Cyrus唔好話自己成日俾女呃俾女洽,根本係佢自己性格問題,成個人軟瀨瀨,冇嚟男子氣慨,自己有被虐狂,好自然又會搵返啲惡女做女友,真係打死唔好怨人

首頁

尾頁

跳至