家庭理財

跳至

首頁
12345...10

尾頁
該用戶已被刪除

Re: how do have more 私已錢

大宅

smartFQ

睇番上個月statement,如果我無理解錯,咁既價錢放晒d基金就剛剛賺一倍

其實我開始時只係諗住多一項儲錢方法,而且每月一千蚊又對生活無影響,好在傻下傻下都叫有賺.依家我未諗住放,都唔知一路儲落去仲有無咁大增長...

依家諗住再放多一千蚊去儲,不過未諗掂加大呢個舊基金,定另買一隻新基金,唔知各位朋友有咩見解呢?

複式洋房

焮焮媽 寫道:
Hi iambenben ,

Can you also PM to me?

已pm.
妳d女女好得意. :lol:

複式洋房

littlefatc9 寫道:
smartFQ

睇番上個月statement,如果我無理解錯,咁既價錢放晒d基金就剛剛賺一倍

其實我開始時只係諗住多一項儲錢方法,而且每月一千蚊又對生活無影響,好在傻下傻下都叫有賺.依家我未諗住放,都唔知一路儲落去仲有無咁大增長...

依家諗住再放多一千蚊去儲,不過未諗掂加大呢個舊基金,定另買一隻新基金,唔知各位朋友有咩見解呢?

雖然你唔係問我意見, 但我都希望話你知如果你想加多少少錢做儲蓄, 你可以諗諗自己對你現有既基金係唔係好有信心. 如果係既話, 你應該加大佢, 因為本金越大, 回報就自然多.
由於你無話你買左邊隻, 所以好難俾意見. 但我個人係第四季, 較睇好中國市場同日本市場.

珍珠宮

畀面勳章

hi iambenben ,

Thanks!!

洋房

Hi iambenben,

Could you email you info to me, thanks.
happymimi

複式洋房

hi 維仔媽媽 and happymimi,

我已pm妳們

大宅

pm一份比我啦. thanks!

複式洋房

UNKUB 寫道:
pm一份比我啦. thanks!

已pm

大宅

由 iambenben 於 2006-10-24 14:56:51
雖然你唔係問我意見, 但我都希望話你知如果你想加多少少錢做儲蓄, 你可以諗諗自己對你現有既基金係唔係好有信心. 如果係既話, 你應該加大佢, 因為本金越大, 回報就自然多.
由於你無話你買左邊隻, 所以好難俾意見. 但我個人係第四季, 較睇好中國市場同日本市場

多謝你的意見呀,我都有諗過中國似乎係大勢所趨,都係買多1000當儲蓄

另外,麻煩你都pm一份資料比我呀 thx

複式洋房

littlefatc9 寫道:
多謝你的意見呀,我都有諗過中國似乎係大勢所趨,都係買多1000當儲蓄

另外,麻煩你都pm一份資料比我呀 thx

已pm你我的建議了

大宅

Thanks!!

複式洋房

牛魔王 寫道:

Thanks!!

已pm你. 亦加了一篇新文章<高效儲蓄法>

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

Can you PM to me?

Thanks!

複式洋房

docomo 寫道:

Can you PM to me?

Thanks!

已pm你

民房

iambenben 寫道:
[quote]
ceciho 寫道:
any idea how to have more 私已錢
pls give me advice. thx

我pm左一d有關儲錢方法既資料俾你.[/quote]

可否pm多份給我

複式洋房

高脂肪 寫道:
可否pm多份給我

已pm你

複式洋房

can u also pm me also?? many thanks

複式洋房

minatabo 寫道:

can u also pm me also?? many thanks

已pm你

複式洋房

Thanks!!

首頁
12345...10

尾頁

跳至