美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

Re: 去暗蒼印

唔好意思
Tuen Mun/ Kwai Fong即係邊度??
如果聽日交收係太和kcr..你得唔得??
tks

大宅

唔好意思呀!
MTR的沿線可以嗎?
If 葵芳都係地鐵站lo!

大宅

我pm你啊!!
tks

民房

check PM la...

男爵府

大家有冇聽過玫瑰果油?好似對去印都好都架喎,睇吓呢度Click Here

Coesam Group 的公司網站

如有需要,我都可以代買架。

大宅

冇聽過玫瑰果油wo, cannot access the web site ar!

男爵府

Sorry, Click here, then go to "香港", "瀏覽和選購商品", "護膚系列" 的第二頁就有啦。

kaiyee 寫道:
冇聽過玫瑰果油wo, cannot access the web site ar!

民房

bioderma 的 white objective pen 幾多錢????
thanks

大宅

bioderma 的 white objective pen 好似好貴wo...

大宅

Hi bbdou,

佢個band係叫咩呀?有d咩產品推介呢?係咪即係馬來西亞買到架?我下個月會去馬來西亞,可以去睇下麻!
該用戶已被刪除

男爵府

yes, 就係呢隻。

Eg'Eg' 寫道:
bbdou,
你講既係唔係呢隻呢?
Bioglo天然薔薇果精油 (15毫升)

大宅

How much ar?

男爵府

kaiyee,

係Bioglo天然薔薇果精油。首先聲明,我未用過呢隻產品,因為我好少生暗瘡,不過我見有D人係網上話用過都幾得,所以post出來俾大家知吓啫。香港都有得賣(係港景匯商場,不過淨係賣俾會員),唔駛去到馬拉,HK$108 (15ml),我係會員,都可以代買。

呢隻牌子我有試過佢的蘆薈修護凝膠,覺得好好用,QUOTE返本CATELOGUE的介紹:
含有200%高濃度活性蘆薈成份,能發揮猶勝於鮮蘆薈的加倍強效。除此之外也具備多醣的優異保濕功能,可補充日後流失的水份,並長時間維持肌膚的保水度。清新沁涼的膠體,舒緩及滋潤不適感。
售價 HK$35 (60ml)
我用來同個仔搽蚊爛同熱痱,效果好好,有時老公無端端生咗粒瘡,搽咗都好快謝。

另外我訂咗羊奶沐浴露來試,不過未收到,同埋屋企用緊嗰支未用完,遲D先至試。

kaiyee 寫道:
Hi bbdou,

佢個band係叫咩呀?有d咩產品推介呢?係咪即係馬來西亞買到架?我下個月會去馬來西亞,可以去睇下麻!

大宅

bbdou,

Thanks for your information. 我剛訂左"蘆薈蜂膠膏",唔知同"蘆薈修護凝膠"有咩唔同呢?

男爵府

你訂咗的唔係純蘆薈,而係加咗蜂膠的,而蘆薈亦都唔係天然濃縮精華,不過我相信加咗蜂膠都會有佢的用處,我冇用過,所以講唔到實際的分別,不過我相信價錢應該貴一截囉!

kaiyee 寫道:
bbdou,

Thanks for your information. 我剛訂左"蘆薈蜂膠膏",唔知同"蘆薈修護凝膠"有咩唔同呢?

大宅

請問"蘆薈修護凝膠"可去到暗蒼印and"荳皮"嗎?

男爵府

我諗唔得啦,根據隻產品的介紹,話 "它能有效地治理輕微損傷和灼傷、 局部發癢、 蚊蟲叮咬、皮疹、擦傷、皮膚乾燥、龜裂和剝落,甚至適用于口潰瘍和輕微的牙齦問題",但冇提及到去暗瘡印同荳皮喎。

kaiyee 寫道:
請問"蘆薈修護凝膠"可去到暗蒼印and"荳皮"嗎?

大宅

bbdou,

唔該晒,有需要遲d可以搵你買嗎?

男爵府

冇問題,有需要搵我啦!

kaiyee 寫道:
bbdou,

唔該晒,有需要遲d可以搵你買嗎?

首頁
12345...8

尾頁

跳至