親子旅遊

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

回覆:Ruby05 的帖子

thank

大宅

回覆 sasa0208 的帖子

Thanks

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:今日有介紹兒童打工王國KidZania

上年有去,阿仔好 like.……出糧仲買咗一盒狗糧俾朋友隻狗

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

kristentam 發表於 14-6-23 09:48
上年有去,阿仔好 like.……出糧仲買咗一盒狗糧俾朋友隻狗
好笑,但好乖

kristentam  禾刀覺好笑!!  發表於 14-6-23 13:25

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Ruby05 發表於 14-6-18 21:56
試下去 hotel2thailand 訂,應該大概7折
sorry,又想問多樣野

係hotels2thailand買,係咪即email ticket黎架?

大宅

引用:Quote:Ruby05 發表於 14-6-18 21:56 試下去

原帖由 sasa0208 於 14-06-26 發表
sorry,又想問多樣野

係hotels2thailand買,係咪即email ticket黎架?
應該係,我未買,應該呢兩買

象牙宮

Ruby05 發表於 14-6-26 14:26
應該係,我未買,應該呢兩買
:lol 我就係都未買

諗住下星期買

但我8/7去玩

大宅

引用:Quote:Ruby05 發表於 14-6-26 14:26 應該係

原帖由 sasa0208 於 14-06-26 發表
我就係都未買

諗住下星期買
我哋7月3日玩,出發前兩日買,應該今日都要買

男爵府

唔好意思, 請問hotel2thailand 即係邊個web site?? 我係yahoo打, 彈左個唔似有門票賣架網比我, 請問可唔可以pm條link比我呀, thank you thank you

男爵府

坐aa 有discount 喎

Get special discount for AirAsia passengers with boarding pass travelling period during 15 May – 15 August 2014

Special price for toddlers: 210 Baht
Special price for kids: 510 Baht
Special price for adult: 288 Baht
Special price for senior citizens: 240 Baht

Terms and conditions
1. Present AirAsia boarding pass with travelling period during 15 May – 15 August 2014 (Only FD flight) for getting discounted admission tickets and 20% discount coupon for purchase merchandise at KidZania Bangkok.
2. The company reserved the right to keep presented boarding pass and each boarding pass can get maximum 4 discounted admission tickets and 1 discount coupon to purchase the merchandise at KidZania Bangkok National Store One visitor must be traveler listed in the boarding pass.
3. 20% discount and is only valid for the purchase of merchandise at National Store, KidZania Bangkok, 5 /F Siam Paragon with require a minimum purchase of THB400
4. Limited to 500 visitors on weekdays and 250 visitors per shift on weekends and public holidays
5. Promotion period: 15 May – 15 August 2014
6. Cannot be used in conjunction with any other offer or promotion
7. Terms and Conditions are subject to change without prior written

貓MIMI  我坐aa但 Limited to 500 visitors on weekdays and 250 visitors per shift on weekends  發表於 14-7-4 21:16

象牙宮

引用:唔好意思, 請問hotel2thailand 即係邊個web

原帖由 bb623623 於 14-06-26 發表
唔好意思, 請問hotel2thailand 即係邊個web site?? 我係yahoo打, 彈左個唔似有門票賣架網比我, 請問可唔可 ...
hotels

再試

有s

bb623623  唔該哂  發表於 14-6-27 12:36

大宅

回覆:bb623623 的帖子

好抵喎!可惜我唔係坐AA!

大宅

我女3.5歲但是跟表組4.5歲合玩嗎?

920pp  3.5歲太細,有好多野玩唔到、限高度、因為大人唔可以同個小朋友入工作室玩,所以就算人地同小朋友講英文單字,小朋友未必會明。  發表於 14-6-27 07:04

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:sasa0208 的帖子

請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

大宅

引用:坐aa 有discount 喎Get special discount f

原帖由 bb623623 於 14-06-26 發表
坐aa 有discount 喎

Get special discount for AirAsia passengers with boarding pass travelling period ...
好平喎,但我唔係坐 aa。。。

子爵府

回覆:null

正,入咗行程之一了

大宅

回覆:connie_51 的帖子

請問限幾多高度?我女得95cm?

象牙宮

connie_51 發表於 14-6-27 09:54
請問限幾多高度?我女得95cm?
好似係用年齡分

大宅

我女3歲9月,我家姐個女4歲10個月想一齊玩,不知得不得?

大宅

引用:我女3歲9月,我家姐個女4歲10個月想一齊玩

原帖由 connie_51 於 14-06-27 發表
我女3歲9月,我家姐個女4歲10個月想一齊玩,不知得不得?
我女都係3歲8個月,我會買4歲票,因多嘢玩同哥哥一齊,唔洗分開玩

首頁
23456...8

尾頁

跳至