親子旅遊

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

回覆:Ruby05 的帖子

Ruby你去過了嗎?

大宅

引用:Ruby你去過了嗎?

原帖由 connie_51 於 14-06-27 發表
Ruby你去過了嗎?
係,上年去過,遇著 peak date, 排隊買票用咗超過1個鐘,入到去勁多人,所以決定玩多1個 section 。

今年去前買定票,同 check 定唔係 peak day. 咁就玩得盡興 d。

男爵府

引用:Quote:原帖由 connie_51 於 14-06-27 發表R

原帖由 Ruby05 於 14-06-27 發表
係,上年去過,遇著 peak date, 排隊買票用咗超過1個鐘,入到去勁多人,所以決定玩多1個 section 。

今年 ...
請問可以係邊可以check是否peak season? thx!

大宅

是否網上買票?how to check peak or not?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

回覆:sasa0208 的帖子

八月去

貓MIMI  me too  發表於 14-7-4 21:01

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:坐aa+有discount+喎Get+special+discount+f

原帖由 bb623623 於 14-06-26 發表
坐aa 有discount 喎

Get special discount for AirAsia passengers with boarding pass travelling period ...

貓MIMI  me too  發表於 14-7-4 21:00

大宅

引用:Quote:原帖由 Ruby05 於 14-06-27 發表係,

原帖由 Hei3705 於 14-06-27 發表
請問可以係邊可以check是否peak season? thx!
我係 send email 去問的

侯爵府

回覆 Ruby05 的帖子

如果知道邊日係peak day,可否pm我..THX!因我英文係有限公司.我會八月中去

男爵府

請問買左未呀, 舟見樓主比果條LINK 只售 365 BATT, 超抵.... 係唔係買左後就PRINT 張紙去入場就得, 我都係7月頭出發

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Joancyf 發表於 14-6-29 23:31

請問買左未呀, 舟見樓主比果條LINK 只售 365 BATT, 超抵.... 係唔係買左後就PRINT 張 ...
365thb應該係大人黎架咋

男爵府

回覆 sasa0208 的帖子

吓, 即係話我買左, 但小朋友要即場買 ??
咁不如網上買左先, 宜家做緊85折

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Joancyf 發表於 14-6-30 11:28
回覆 sasa0208 的帖子

吓, 即係話我買左, 但小朋友要即場買 ??
去hotels2 thailand買嘛

ruby話佢3/7去玩,唔知佢飛左未

我下星期二去,所以呢個星期都會買喇

大宅

引用:Quote:Joancyf 發表於 14-6-30 11:28 回覆

原帖由 sasa0208 於 14-06-30 發表

依家芭堤雅酒店hea tea 中, 買咗 kidzania 票,要印出黎,最好買定,因佢哋 email 要2個工作天。

象牙宮

引用:Quote:原帖由 sasa0208 於 14-06-30 發表去

原帖由 Ruby05 於 14-06-30 發表
依家芭堤雅酒店hea tea 中, 買咗 kidzania 票,要印出黎,最好買定,因佢哋 email 要2個工作天。

...
咁星期三要買定

唔該晒

禁止訪問

回覆:今日有介紹兒童打工王國KidZania

禁止訪問

引用:明天想去,但請問佢地點知我囡幾歲?可以玩

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

wongywong 發表於 14-8-21 02:37
siam paragon 係 siam站
的士由T21 遠嘛?200銖可以?
點解唔坐BTS?

禁止訪問

引用:Quote:wongywong 發表於 14-8-21 02:37 sia

大宅

引用:明天想去,但請問佢地點知我囡幾歲?可以玩

原帖由 wongywong 於 14-08-21 發表
明天想去,但請問佢地點知我囡幾歲?可以玩幾耐?我去按摩,佢自己獨自响到玩可以?會危險?

...
我都想知,大人去按摩,小朋友自己玩可以嗎?附近有好的按摩嗎?

大宅

引用:Quote:Joancyf 發表於 14-6-30 11:28 回覆

原帖由 sasa0208 於 14-06-30 發表

昨晚返港,又是上網買,好玩,推介!有4歲小朋友的值得去,我大女諗住玩到3/4點走,最後5點完都玩5晒!攰c 咗!

首頁
34567...8

尾頁

跳至