烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: Fissler 高速 pan 學習篇

TingTing 寫道:
Pretty2036 / lola,
If put fissler 8L 煲煲 soup on 電磁爐 to煲 , will it be too heavy ? the 電磁爐 can support heavy things ?
ok 唔 ok ?

no prob at all gar~~

:wink:

男爵府

Lola: what model u use now??

電磁爐1度火力,又係咪時着時停咁呢??

洋房

多謝各位的資訊呀.我每天最樂觀的回家時間也是8點後,希望可用這個電磁爐煮飯俾老公仔食啦.
Hi 蕙芯, 我買了樂信Rasonic的RA-IC282DB,黑面雙頭.在青衣城豐澤買的,標價$3280,95折,實付$3118.送一個鑊連蓋,一個湯煲連蓋和一個單抦麵煲連蓋;連爐一起送貨.而promo期另有三個禮品,我最想要那個插電的壓力智能鍋,我朋友有一個類似,她說好好用

大宅

lola 寫道:
Hi 蕙芯, 我買了樂信Rasonic的RA-IC282DB,黑面雙頭.在青衣城豐澤買的,標價$3280,95折,實付$3118.送一個鑊連蓋,一個湯煲連蓋和一個單抦麵煲連蓋;連爐一起送貨.而promo期另有三個禮品,我最想要那個插電的壓力智能鍋,我朋友有一個類似,她說好好用
lola,唔該晒呀!

首頁

尾頁

跳至