親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

下個月中會去新加坡(4大3小), 但係仲未找到包車, ......仲有係包車要唔要係香港俾定金? 我問過人要 s316.00......好貴呀............有d 討論論壇 mama 話 s 160.00 相差好遠呀............ 各位姐妹可否幫一幫忙嗎? Thanks a lot !!!!!!

大宅

Legoland係馬來西亞既新山
你由新加坡跨境包車去(佢地本身人工都高d)
㸃會唔貴

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Cherry221 發表於 13-6-21 12:34
下個月中會去新加坡(4大3小), 但係仲未找到包車, ......仲有係包車要唔要係香港俾定金? 我問過人要 s316. ...

係咪因為你有7個人, 所以唔可以用7人車, 所以收費貴d?

別墅

我只見到有mama 話可以s 160 包車來回啊, 所以想問下各位有無平的包車資料. 另外, 有無d 包車是連司機坐8個人架??

大宅

回覆:乞求由新加坡包車去Legoland 的資料

13人的van 的价钱是350新币

別墅

回覆:乞求由新加坡包車去Legoland 的資料

我四月去完,來回s110咋喎!

別墅

引用:我只見到有mama+話可以s+160+包車來回啊,+

原帖由 Cherry221 於 13-06-21 發表
我只見到有mama 話可以s 160 包車來回啊, 所以想問下各位有無平的包車資料. 另外, 有無d 包車是連司機坐8 ...
Mr Goo 有一部8人車,可以坐7個人,SGD160來回星加坡

大宅

回覆 toddler 的帖子

可否PM資料給我,謝謝坐Coach是否25元,
如果有7個人坐,咁咪低過坐coach?

別墅

回覆:hfcsum 的帖子

已PM
我地冇諗過搭coach,有小朋友包車比較方便,唔使落車過關,直接到酒店接我地,回程小朋友係車瞓到返酒店。

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

引用:已PM我地冇諗過搭coach,有小朋友包車比較

別墅

引用:Quote:原帖由+toddler+於+13-07-16+發表已P

別墅

引用:可以提供包車公司的資料嗎?我12月有4個大

大宅

回覆 wingsze107 的帖子

可否給包車資料.

tks!

男爵府

引用:已PM我地冇諗過搭coach,有小朋友包車比較

別墅

引用:Quote:原帖由+toddler+於+13-07-16+發表已P

男爵府

回覆 Cherry221 的帖子

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7261315&extra=page%3D1

唔知呢道幫唔幫到你

仲有我Book 的 包車要比 deposit S$10, ok reasonable. 好過甩底。

大宅

回覆 Ksyy1018 的帖子

Hi Ksyy1018, 你去左未? FION架車OK嗎? 準唔準時?

Ksyy1018  我7月尾先去, 我朋友5月尾用過話OK.  發表於 13-7-16 18:02

At birth 3.5kg (7.7 lbs)
38w2d 3203g (7.04lbs)
37w2d 2982g 36w2d 28

男爵府

BCoLick 發表於 13-7-16 17:58
回覆 Ksyy1018 的帖子

Hi Ksyy1018, 你去左未? FION架車OK嗎? 準唔準時?

我7月尾先去, 我朋友5月尾用過話OK

別墅

回覆:MWFCHAN1 的帖子

+60167122061 啊tin 係馬來西亞電話

首頁

尾頁

跳至