興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

引用:Quote:bananamom+發表於+13-6-22+12:39+係

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

bananamom 發表於 13-6-22 12:49
咪鬼笑佢啦
我地兩母子慣咗.......佢又笑我我又笑佢咁,
我地似兩隻大唔透多過似母子,
貴佬成日對我地d癲唔癲神唔神既行為嘆晒氣架啦,
我理鬼得佢

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

忙屎了...老豆出左院喇..多謝大家關心..

老爺奶奶決定炒個隻衰賓...所以...SG TRIP冇賓賓跟去...我估我去完呢個TRIP..可能會瘦十磅...mouth:mouth:mouth:mouth:

但到時一定會咕喱上身...做駱駝

呀女派晒卷...比我預期中考得好..

SO IN 真係幫到佢...今次佢數學有78分......考試前一日, 去左SOIN..本來只有一個鐘, 但個老師同佢補左足足兩個鐘呀~~~平時都會補到超時..應該係一個鐘既..但次次都成一個半鐘先比佢走架...呢個SOIN Centre真係好好........暑期我同佢報左暑假班喇...會教定一D 四年級既課程..希望佢四年級後, D成績會上番小小...KEEP住考到全級前60個我已經可以去還神了~~~

RSG媽媽  帶妹叻叻呀  發表於 13-6-23 01:15
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

又要閃

如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珊瑚宮

引用:忙屎了...老豆出左院喇..多謝大家關心..老

原帖由 180 於 13-06-22 發表

老爺奶奶決定炒個隻衰賓. ...
起碼有兩件羊懷欣慰! 羊爸快快康復,帶妹繼續進步

當去減磅Trip,人地花幾百萬架

珊瑚宮

180 發表於 13-6-22 13:57

弓喜亞羊, 話比家姐聽有好多奀田讚佢, 呢個暑假比佢打好個底, 讀上去就會稱心好多,

考試既嘢 ...... 八分功夫 兩分信心呀
慢慢里哋會發覺, 數學呢科係好抵讀, 唔係好似中英文咁, 要死做爛做考咁多份 paper

珊瑚宮

當然係要弓喜里揾到個好 now師 添啦

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

恭喜恭喜 可喜可賀

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由+sfll+於+13-06-22+發表蕉媽+

原帖由 bananamom 於 13-06-22 發表
Already out last night till 5 this morning

So drunk!!
咁大風大乳

版主

引用:Quote:原帖由+亞貴+於+13-06-22+發表其實..

原帖由 bananamom 於 13-06-22 發表
對我來講,唔出公海都辛苦架,好多朋友仔。

好多嘢係一個習慣,大家上bk何况唔係。但如果一個習慣令自己唔 ...
收到地埗!

水晶宮

叻呀帶妹

同羊公講搵專業人仕係明智之選

版主

引用:Quote:sfll+發表於+13-6-22+10:59+拋蕉+咁

原帖由 亞貴 於 13-06-22 發表
其實....連我都有小小唔慣,
但我會過去睇肥蕉囉,
2少真係好鬼得意....
耳鼻喉專科黃醫生出現於無記㹃翠台。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

水晶宮

環保接龍勳章

見到有稀客係牛棚...

巨星既問題好抵死

水晶宮

環保接龍勳章

good news!

SG 單野妳當斬肥啦...

同埋可能有意外收穫呢...

水晶宮

環保接龍勳章

珊瑚宮

jarjane 發表於 13-6-22
家長 家長

珊瑚宮

家長越大越動人 健康體力勝巨人 學業成績叻過人 荷苞財富似超人

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

今朝整左麵包比老公個阿哥,

下午3 點幾整左豆花比姑9,

5 點又整埋燉奶比62.

禾覺得禾今日係個100分嘅老婆.

BTW, 豆花超成功, 人人讚不絕口.

係差茅塊鐵片剷剷下,

用個鑊剷, 最尾個D 好碎濕濕.

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

SO IN 真係幫到佢...今次佢數學有78分..
好叻呀,
同家姐講, 要唔好停, 繼續去SO-IN.

P.S. 羊, 而家新聞又講SG 空氣, 你2 老有茅呼吸病底? 要小心 D 哇.......

首頁

尾頁

跳至