夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 老公會唔會幫bb換屎c尿片?

我老公是絕對唔會啊!一見到即刻彈開!
該用戶已被刪除

複式洋房

我老公又係好怕污穢D人呢架,所以我記得好清楚Daddy第一次幫BB換屎片個幕..............佢打開條片見到pat屎,嘩一聲!即刻縮手,跟住我同佢講:『之前同你提過嫁~~,要同bb換屎片!』(因為係佢話要生BB),所以o個次佢無得我走。
但之後工人到左,佢就好少換啦。

民房

HIhi
我隻佬,由亞囡出世到現在(1year)都未換過片,最多幫你捉住隻腳,可能佢細個所以唔敢.成日話整親佢.
我記得一出世頭個幾日,連抱都唔敢呀 藉口
我成日覺得男人唔到3-40year都唔成熟,何況得20years
女仔就唔,生完就唸野都成熟晒

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

尿片就會, 屎片就唔會, 佢見到D屎屎就話唔識攪架喇

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我老公同個女換 屎片 尿片 仲熟手過我呀 , 我問佢, 你唔怕核突咩, 老公話 , 自己個女怕乜呀

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

catcat_22 寫道:
尿片就會, 屎片就唔會, 佢見到D屎屎就話唔識攪架喇
我c6都係咁..最叻大叫『老婆~~~』(我諗緊..到底佢知唔知平時我都係佢老婆 )不過佢都唔會係因為怕污穢既

大宅

會架..不過我唔係到佢先幫仔仔換...
GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

大宅

未試過,連餵奶都冇.

大宅

一次都無

別墅

"Ng Ng" only 1 time law!
My B's 8 mths old la!
My husband says he goes to work & I look after baby wow!
He only plays with B!

大宅

我老公勁鐘意見到阿B0的屎
因為佢覺得人最緊要就係食得痾得
就算以前未有阿B, 我兩日無得痾, 佢都會叫我食多0的生果咁

依家阿B...0的屎片係佢換
最鐘意就係放阿B係痰罐到"力"佢痾
一痾到屎就好似中六合彩咁
有時阿B痾左..佢就會同阿B講, "點解唔同爸爸講想痾屎呀"
好似頭先佢出左去, 阿B就放屁, 我一放佢係痰罐, 阿B就痾左屎, 我打電話俾老公...佢立即話好可惜...

我老公都會幫阿B喂奶, 撩鼻屎, 沖涼...佢樣樣都做架~~

伯爵府

魅力王子

when my husband hoilday, he會幫bb換尿片,take shower n eating .....
because my son also his son,so he vary happy do this ar!

大宅

老公very enjoy幫bb換屎c尿片!!
:-D :-D :-D

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Never :tongue:

大宅

會呀....仲會同佢哋洗白白呀

翡翠宮

別墅

fifi1018,

Yr husband's really good ar

別墅

Shah,

Is yr son SA CHI FUNG?
I saw him in magazine ar..
very cute!

子爵府

my husband will help me to do the clean up too... actually he is really enjoy it...when my baby was just born.. he was the one to wake up and feed her at mid-night

首頁

尾頁

跳至