自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今晩在芭提雅做完腳底按摩後啊仔一行出店門口見到地下有玩具即時執起d玩具玩(係一堆玩具放在樹下的)我已喝住佢叫佢擺低!隨後我還發現樹的另一邊是放拜神的東西!棵樹上是綁咗花啊個d嘢,咁我估計d玩具唔係for小朋友玩而係...,我即時拜2下仲話小朋友唔識世界,有怪莫怪...而家好擔心,點算?

珍珠宮

回覆:好擔心...

去紙扎店問 買D嘢燒番 誠心道歉

近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

子爵府

你人在香港?

男爵府

引用:去紙扎店問+買D嘢燒番+誠心道歉 +

原帖由 mvshop8888 於 13-06-22 發表
去紙扎店問 買D嘢燒番 誠心道歉
咁大件事

男爵府

引用:你人在香港?

原帖由 alaneva 於 13-06-22 發表
你人在香港?
No, 在芭提雅

男爵府

其實佢d嘢是否拜神用?

男爵府

我當時即刻問個職員,佢玩無事無事不用擔心,很好的

珍珠宮

引用:我當時即刻問個職員,佢玩無事無事不用擔心

原帖由 bobleon 於 13-06-22 發表
我當時即刻問個職員,佢玩無事無事不用擔心,很好的
無事咪唔洗擔心囉

近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

男爵府

引用:Quote:原帖由+bobleon+於+13-06-22+發表我

原帖由 mvshop8888 於 13-06-22 發表
無事咪唔洗擔心囉
唔知有冇事,激到我罵他罵到頭痛,不止這事,還有其他事,唉,煩

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:bobleon 的帖子

最好拜下啦!求個安心都要架la

男爵府

引用:最好拜下啦!求個安心都要架la

原帖由 Minor 於 13-06-22 發表
最好拜下啦!求個安心都要架la
去邊度拜?平時係屋企都無裝香拜神之類的!我99都無

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:bobleon 的帖子

你試下問問導遊…最好果邊一定要拜,求個安心玩都開心D,香港就返黎紙紮鋪或黃大仙之類既廟問問

男爵府

引用:你試下問問導遊…最好果邊一定要拜,求個安

原帖由 Minor 於 13-06-22 發表
你試下問問導遊…最好果邊一定要拜,求個安心玩都開心D,香港就返黎紙紮鋪或黃大仙之類既廟問問

...
我無跟團,自由行

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:今晩在芭提雅做完腳底按摩後啊仔一行出店門

原帖由 bobleon 於 13-06-22 發表
今晩在芭提雅做完腳底按摩後啊仔一行出店門口見到地下有玩具即時執起d玩具玩(係一堆玩具放在樹下的)我已 ...
即刻係當地搵人拜先返香港

[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

首頁

尾頁

跳至