自由報料

跳至

首頁
12345...45

尾頁

子爵府

【分享】休閒 "琴譜"

[size=xx-large]【琴譜MENU】
(↑click 入去, 按ctrl+F, 打你想要搵既歌名, 咁就OKLA~ )

[size=medium]得閒無野做, 又唔想死咕咕一味彈classic, 試下彈呢d 啦~ (post 住咁多先~)

< Disney_Whos Afraid Of The Big Bad Wolf >

< Disney_Can You Feel The Love Tonight >

< Disney_God Help The Outcasts >

< Disney_Go The Distance >

< Disney_Little April Shower >

以及我最喜愛的:
<Disney_A Whole New World >

伯爵府

Re: 【分享】休閒 "琴譜"

Thank you !

男爵府

Thanks
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Okla))))

Thx alot!!!!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

子爵府

一公升眼淚主題曲《ONLY HUMAN》

一公升眼淚插曲《KONAYUKI》(粉雪)

大宅

子爵府

趁老闆未返, 再upload 幾張

<惡魔在身邊_曖昩>

<惡魔在身邊_理想情人>

<惡魔在身邊_一秒的安慰>

<惡作劇之吻_片頭曲>

<惡作劇之吻1>

<惡作劇之吻2>

<惡作劇之吻3>

子爵府

流行歌曲:

<愛得太遲>

其實有冇人會dl 既呢 一陣話我好似先排成日post 歌詞出黎果個咪弊?!

大宅

Thx!
I will download ga! Since I have not much time search the net, so your upload is very useful!

珍珠宮

好媽媽勳章

嘩, 正呀.
咋咋林save

子爵府

ChristyBBmama, 歌莉亞, atyam, YanYan0116 多謝支持 ~

3littlepigs )))) 乜妳都識搵到呢度呀~

今次係卡通片~

< Doraemon >

<天空之城_片頭曲>

<貓之報恩>

<Keroro_單手>

大宅

超級正呀~~~~~
dl晒, 辛苦你了
Flower

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[size=x-large]OKLA)))))見到你個大名,緊係要支持下啦
OKLA 寫道:

3littlepigs )))) 乜妳都識搵到呢度呀~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

子爵府

[size=x-large]些些~3g (好感動呀~~~)

聽日搵隻 "3隻小豬"比妳~

多謝[size=large]Flower支持

今日好忙呀, 聽日再黎過

大宅

請問邊到可以揾到電子琴諳.

謝謝

男爵府

very good!!
thank you!!!

子爵府

電子琴琴譜我冇呀~同埋网上面多數都係鋼琴譜咋, 如果有都應該得小貓3幾隻, 試下幫你搵搵先

chichingmama 寫道:

謝謝

大宅

別墅

OKLA,

thanks

子爵府

各位唔好客氣~如果你地有琴譜, 都可以一齊入黎up up 架

chichingmama:

暫時搵到一個比你 (我因為唔識電子琴, 唔知係咪呢d呢?) 真係好少有呀,如再搵到至話過你知~

http://www.keyboardgroup.com/base/alumni/download.html

chichingmama 寫道:

謝謝

首頁
12345...45

尾頁

跳至