自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 幾時開始上bk?

2000年開始上BK﹐ 當時叫做 my baby.com。

男爵府

我由臨生前3個月開始上bk到而家, 個女而家都3歲啦 ! 以前好少發言, 而家多o左d 好開心學o左好多o野, 呢度識o左好多朋友, d 中文打字好o左d啦 !! :lol: :lol: :lol:

大宅

上bk真係幾好ka,我有時想買野前都會問一問其他mama既意見先,費事買錯野嘛!

大宅

畀面勳章

Lily 寫道:
2000年開始上BK﹐ 當時叫做 my baby.com。

me too! 以前無咁多人, 個大頭照無得upload自己既相上去, 每次login都要揀指定幾個既公仔, 有時會揀錯男人頭既公仔tim...

p.s. 依家呢張吾係本人既大頭照, 我都想...

大宅

自從今年5月上咗bk後, 個人充實咗, 見識多咗, d網友又搞笑, 連之前的產後抑鬱都好咗好多!

禁止訪問

男爵府

咁犀利 我淨係覺得自己上到喪咗...紅埋有屈屈証 [quote]
黎太 寫道:
自從今年5月上咗bk後, 個人充實咗, 見識多咗, d網友又搞笑, 連之前的產後抑鬱都好咗好多!

男爵府

就係我註冊o個日開始上bk

大宅

好媽媽勳章

由大肚在my baby.com 時代啦
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至