自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

西貢跳蚤燒烤場有冇人去過?

西貢跳蚤燒烤場有冇人去過?
因為有小朋友(3-4歲)和老人家去.
西貢有其它燒烤場OK的?

子爵府

Re: 西貢跳蚤燒烤場有冇人去過?

我9月30日去過, 只不過係燒烤, 沒有玩它的小型賽車呀, 收費好似係平時98元一位, OK啦, 幾多野食, 幾好味呀, 供應充足, 都有85分啦

洋房

男爵府

唔知是否你講果個呢.
我去果個有得玩迷你電單車,
真係好好玩,不過都幾貴,
因10月已加價$80半小時.
bbq就未試過唔知.

伯爵府

2023年兔年勳章

Agreed!!
The food is very nice,specially the "鴨胸"yummy!
Yee......I want there on the same day wor!!It's very heavy rain in the afternoon time ar!!But the staff are very good!!Hard to prepare the big umbrella for us!!
HandShum 寫道:
我9月30日去過, 只不過係燒烤, 沒有玩它的小型賽車呀, 收費好似係平時98元一位, OK啦, 幾多野食, 幾好味呀, 供應充足, 都有85分啦

男爵府

真係幾貴喎.
hkgigi 寫道:
唔知是否你講果個呢.
bbq就未試過唔知.

洋房

最好有小朋友設施?
Thanks!

洋房

大宅

I neven been there....but my fds went there for few times. They said the food is fresh, nice & compare with the other 燒烤場 the food is less ajinomoto wow~! I am also planning to go if I have time later on!

There is one more 燒烤場 near HKUST (clear water bay road) , it's "Flower xx燒烤場"....DON'T TRY IT!
It's extremely terriable and they did cruetly things to the animals there too! I feel so regret to went there once! :

子爵府

There is one more 燒烤場 near HKUST (clear water bay road) , it's "Flower xx燒烤場"....DON'T TRY IT!
It's extremely terriable and they did cruetly things to the animals there too! I feel so regret to went there once! :

是呀,叫花卉燒烤場,唔好..係沒有服務的,又貴
我下次都要試下西貢跳蚤燒烤場

大宅

Please tell me where is 西貢跳蚤燒烤場 ?

大宅

我想知道個西貢跳蚤燒烤場係邊樹

複式洋房

hkgigi: 請問你所講有得玩迷你電單車的燒烤場在哪裡??
hkgigi 寫道:
唔知是否你講果個呢.
bbq就未試過唔知.

男爵府

好媽媽勳章

大宅

[quote]
BearBear2000 寫道:

大宅

月頭去過,食品唔差幾好,金沙骨、牛扒都好好味。,因為我地夜晚去無玩小型賽車,但小朋友都食得好開心。

首頁

尾頁

跳至