跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 05年7月媽咪會 (Part 11)

bebobo 寫道:
訓導主任,

咁我地坐902轉火車再轉的士啦! 因為沙田都無車去, 如果唔係可以坐269D去沙田再轉

ok,ok,咁要通知埋謙媽!

大宅

bebobo 寫道:
包媽,

咁麻煩係PM 間ANGENT資料比我呀!

做左野喇! :wink:

大宅

報到!

j媽,
唔該晒你

包媽,
welcome back

尋人!!
Ldindin,
有事請教呀

大宅

bobo媽,
我都好掛住你o架!

係喎!Ldindin之前都講過想幫isaac報playgroup,唔知幼潛你有無興趣呢?又唔知仲有無位俾佢呢?
isaac媽,有興趣就過隔離報名喇!

大宅

J媽,我會喺4月join幼潛前,搵下第二啲playgroup俾Joey,例如玩gym個啲

大宅

校長,

我都會係4月前搵d playgroup 比jj, 不過唔會係gym啦, 因為jj太坐唔定啦! 不過我好建議你比joey上d 係gym o既 playgroup囉!

大宅

謙媽,

問左老細未, 問左pm你o既聯絡電話比我, 我都會覆返我個電話比你!

大宅

J媽,可能你可以搵啲musical playgroup俾JJ喎,音樂陶冶性情嘛。

我頭先同老公研究你send俾我條link,佢都話好正。而家就睇下佢請唔請到假囉。

大宅

del.

男爵府

嘩, joey張相影得好大個,我認唔到佢呀!要睇下個名至知!

大宅

Keith媽,個個都係咁講 似幾多歲呀?

各位媽咪:
其實我幫Joey影左兩張相(之前post過出黎),我應該拎邊張去報幼兒園呢?
pls click here

男爵府

我覺得似兩歲幾啦!哈哈!如果要俾相我諗笑個張好d,因為睇完覺得個小朋友好開心成日笑,活躍d!

大宅

Keith媽,笑個張相Joey唔係望鏡頭。不過,唔算好覺卦

男爵府

j媽
打左去喇...不過搵唔到老細呀...要等佢覆呀
我一知道就打話你知啦
我pm我電話比你先丫~

別墅

等我報到先!!

最近忙到CC下,一定要日日清IN TRAY 至可以MANAGE 到 D WORK. 好辛苦呀!!! 所以都沒有時間上BK.

校長 - I think the smiley face is better. Joey looks much smarter and cute in that photo.

包媽 - saw some of your holiday photos!! I am so envious - the trip looks like real fun.

閃∼  

大宅

Chris媽,我有掛住你呀!絕無虛言。

講開掛住,[size=x-large]花花,我都好掛住你呀!

大宅

auwaisan 寫道:
校長 - I think the smiley face is better. Joey looks much smarter and cute in that photo. 

smarter and cute.

就憑你呢兩個形容詞,我就用呢幅相報幼兒園啦

子爵府

校長
我都鍾意笑果張多d!

j媽
我又搵到新playgroup資料,係gigamind上,佢地有分一星期一,二或三天,每次2小時,時間有9點至11點同11點半至1點半,但而家一天同三天都full,二天只有返星期三同五有位,我諗住又比anson去試下,所以諗住wait佢一天果個試下先!

大宅

嘩, 連埋 part 10, 60幾頁 msg 呀, 點追呀

校長, pls check pm

溫書先
我要學習做會笑的媽媽

大宅

報到啦! 一朝冇上黎就開左分校,仲要追幾十頁。

包媽,

原來你返左黎,唔怪之得咁震撼啦!我鐘意包包的三點式同埋2朵花花夾,好得意。睇完你d相我都好想同 bobo豬 去旅行,但我諗最快都要明年先得。我其實11月尾至12月頭放十幾日大假做閒人,好想同 bobo豬去旅行,去下澳門都好,但龍爸又可能要出 trip,同埋我屋企有事要處理唔可以離開香港,唯有發下夢先啦!

首頁

尾頁

跳至