烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

mos burger黎左香港啦~!!!

好正,以前去親日本都食! 開左喺apm,不過都幾貴,聽聞一個set都要$4x

伯爵府

Re: mos burger黎左香港啦~!!!

真的嗎
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

係呀~!!!真架~! 可惜係apm,我住荃灣,無情情都唔會去~ :-( :-( :-(
kingawa 寫道:
真的嗎

伯爵府

APM係邊ga

我住香港島...............

我都係次次去日本都一定食

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

apm 係觀塘.....
不過唔洗去咁遠, 早兩日去朗豪坊食野個層, 會開呀, 以加裝修緊 ......

複式洋房

請問知唔知朗豪坊幾時開張?

好開心!
Peynet

子爵府

kiki530 寫道:
apm 係觀塘.....
不過唔洗去咁遠, 早兩日去朗豪坊食野個層, 會開呀, 以加裝修緊 ......

子爵府

畀面勳章

mos burger 好好食的嗎? 係咪類似"老麥"只有burger 食o架咋?

伯爵府

好媽媽勳章

朗豪坊會開

波子媽

我最喜歡食佢既 rice burger, 一d都唔油膩, 希望香港可以保持到日本既水準喇

侯爵府

好媽媽勳章

係咪apm food court個層, "japan fine burger"?
早兩日已經開左喇, 我個日lunch諗住試, 點知有成20+人排隊
price 都算ok啦, 一個set有一個包 + 一包薯條 or 一件炸雞 + 一杯野飲, 係比麥記貴, 但我相信quality會差好遠...

乜真係好好未嗎? 等我今日去試下先

請問邊個set好味?

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個日冇留意幾時開, 見到整緊裝修, 好心急呀

KITTYMAMA 寫道:
朗豪坊會開

波子媽

我最喜歡食佢既 rice burger, 一d都唔油膩, 希望香港可以保持到日本既水準喇

子爵府

Triple O's , mos burger [size=large]

伯爵府

mos burger 跟 japan fine burger 應該沒有關係

他的起源地好像不是日本

侯爵府

好媽媽勳章

今日去apm諗住試, 12:20pm去到竟然已經有50+人排緊隊, 預計等候時間60mins

於是我放棄左 ....

伯爵府

叉燒媽咪 寫道:
今日去apm諗住試, 12:20pm去到竟然已經有50+人排緊隊, 預計等候時間60mins

於是我放棄左 ....

是什麼?

我都想試下bor

侯爵府

好媽媽勳章

有normal既burger 同 rice burger....
kingawa 寫道:
是什麼?

我都想試下bor

伯爵府

叉燒媽咪 寫道:
有normal既burger 同 rice burger.... [quote]
kingawa 寫道:
是什麼?

我都想試下bor
[/quote]

我鍾意 burger, 希望同日本既味道差唔多啦

大宅

係唔係APM果間?明日去 試下

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

10月20日開菷嗰日去想試下啦!淨係排隊等TICK ORDER 都要 30 MINS,咪攪!

首頁

尾頁

跳至