心聲留言

跳至

首頁
12345...41

尾頁

子爵府

Re: 再續架步........第N回合!

[quote]
拉登 寫道:
呀寶

呀邊個
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

陶陶,維維,迦迦之老豆 寫道:
各位好:

搬左新架步一定要報到下先.hello hello hello hello

.

皇上:

妳洗唔洗係處危言聳聽呀???湊三個小朋友又唔見我一早死左.所以放心生啦.妳生啦,妳生啦,妳生啦,妳生啦.......哈哈哈 :-P :-P :-P .

御前帶刀侍衛三刀上

三刀 :

咦~~~~~~你唔係告老歸田咩!??哈哈哈~~~~~見你咁耐唔見人,重估你唔再需要我地添! 你都唔知呀,我換我個仔都揍到血壓高漲,加埋我細佬果3件~~~~~嘩!簡直係[size=x-large]聯合國世界化骨龍大會啦!噓~~再講,你果三個又唔係你一個揍,你唔好呃我X頭二7唔食辣椒醬喎!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

別墅

皇上
哈哈~~正常呀~正常呀~太子熹佢咁快就識咸濕,睇怕你都好快做麻麻law~咁你快d幫佢覓番個新抱仔先得喇,等佢可以大個仔早d承接你既皇位快d登基丫嘛 :lol: :lol: :lol:
親愛的小搗蛋,話咁快上學都接近第三個學年喇,真多得要教你的老師們~~哈哈

大宅

皇上:

我都好好彩,今日俾我撞到妳喎

妳又係架,人地o的秘密淨係話過妳聽,妳就登出o黎,搞到我都唔知點好,咪積時詐妳型囉 放心啦,我唔會再咁沖動o架!!

大宅

貓妃:

妳放心啦,皇上都話唔會詐型,不過就最緊要識返皇宮就得啦~~

所以我都會好識做o架!!o係出便唔會玩到好大,一定唔會飲醉,因為
我都驚萬一有咩事,真係搵人o黎救都難 :-P

大宅

皇妃 :

我都唔知呀,到時再問埋娜娜佢地去唔去先 [/quote]

皇上:

我冇問題妳地話幾時就幾時,睇下娜娜有咩心水先算

男爵府

畀面勳章

皇上:
早晨呀 , 咁好彩我又撞到妳喇
以笑臉迎接每一天 , 以信心去對抗逆境  ^0^
一個人的快樂 , 不是因為他/她擁有得多 , 而是因為他/她計較得少 ^0^
因為愛,學會珍惜.因為愛,學會不捨.因為愛,你要學會放下.
每個人都有一顆慈悲心,視乎你有沒有好好運用它. 慈=施予別人快樂, 悲=拔走別人痛苦.

子爵府

貓貓 :

太子熹已經好多老婆仔喇喎!哈哈~~~~~不過全部都未落訂架! 娶老婆~~~~~哽係唔好咁快啦!到佢娶老婆時,我就一把年紀架喇!我先唔想咁快呀!

子爵府

皇妃 :

嘩哈哈~~~~~~我只係講個數字出黎

子爵府

皇姑 :

咁快返到屋企喇!你就好啦....我又差唔多要煮飯比2隻豬食喇!:cry:

你問左媽咪未呀!如果佢星期四唔得既,咁就改9月初6啦!家熹舊暦生日呀,到時出去食都得!

子爵府

咁多位.........講住咁多先!我玥煮飯喇!夜D見啦!

男爵府

畀面勳章

皇上:
九月初六 係 1/10 喎 , 亞朱生有假放咩 ????
以笑臉迎接每一天 , 以信心去對抗逆境  ^0^
一個人的快樂 , 不是因為他/她擁有得多 , 而是因為他/她計較得少 ^0^
因為愛,學會珍惜.因為愛,學會不捨.因為愛,你要學會放下.
每個人都有一顆慈悲心,視乎你有沒有好好運用它. 慈=施予別人快樂, 悲=拔走別人痛苦.

公爵府

御前帶刀侍衛三刀

好耐無talking,妳豈邊處成日找到D妳文章post出黎嫁

呵呵呵呵~~三刀! 我又點會話你聽呢!HEHE~~你有冇E貓地址PM比我啦!我有好多好

公爵府

皇上
小靜藍又點駛高攀呀,太子熹[size=x-large]人又小,錢又冇.......阿媽又冇腦.....哈哈!得小靜藍肯同太子熹做朋友,佢開心都黎唔切啦!

呵呵~~皇上,你話你冇腦 :-x 咪即係話我都冇腦姐! :-x 你是我夫君

別墅

皇上
哈哈~~我本來都好想將呀貓b許配比佢,但見你話佢有咁多個未落訂既老婆仔之後就要hold住先喇,因為我驚呀貓b佢唔夠人家爭呀,欠醜就不如藏拙啦 :-P
唔駛一把年紀啦,你拉我定喎,你睇下皇妃佢既生活幾咁寫意呀,做佐後生婆婆之後既依家幾鬼free呀佢
親愛的小搗蛋,話咁快上學都接近第三個學年喇,真多得要教你的老師們~~哈哈

別墅

皇妃
咁你都好乖,兩次玩完都仲識番黎皇宮,所以皇上肯放心你出去玩就係咁喇

王國長老

王國長老

皇上,
我飄番黎喇, 好耐無傾羅, 您好嗎????????????
missing u.......>3<
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

大宅

好媽媽勳章

hello all
just to say hi, long time no talk at 架步 because i just read message here. come in today - let all of you know that i'm still alive :-P :-P :-P

大宅

皇上:

我又唔係詐妳型,只不過俾妳提番起o的傷心事吱嗎!!!妳知啦,十八無醜婦,當年咁正,而家就 :-( :-( :-(

好呀,咁妳慢慢諗睇下邊處好 :-P

大宅

你睇下皇妃佢既生活幾咁寫意呀,做佐後生婆婆之後既依家幾鬼free呀佢

貓媽媽:

妳都未見過我,妳又點知我係咁free呀,可能係肥c9又唔fit仲白髮蒼蒼呢???妳千祈唔好聽皇上佢地講,見到真人可能令妳大失所望o架!! :-(

我緊係識路返屋企啦!!!o係人地屋企過夜係好唔安全o架,都係返屋企好. :-P

飲酒既野,睇下自制能力好唔好喇,我就通常會飲完酒之後,點都會飲番杯熱茶先走,始終
都會驚唔識搭車/同唔識落車o架嗎

首頁
12345...41

尾頁

跳至