夫婦情感

跳至

首頁
34567...8

尾頁

複式洋房

Re: 下世仲想唔想嫁比依家個老公

如果下世都仲係依家個老公就真係"前世"羅。 個c6孤寒到變態既地步,又自私,乜野都係諗自己先,我同個女既地位連佢d 豬朋狗友都不如。斗另家用都唔俾,仲成日算住我d 錢,唉! 我都係個小女人,打份牛工,養個女同呀賓,如果下世仲要對住條朴街,我情願無下世!

大宅

Me too [quote]

fpy 寫道:
唔好啦~~仲辛苦唔夠咩~~~

下世我要靚仔~高大
Anson在2006年1月29日出世!

大宅

一定唔會啦......好辛苦......下世做男人都好
哈哈!! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

旅遊分享>[開心遊日記]

男爵府

我成日都同c6講,下一世我地都要係埋一齊,但我要做男人,你要等我追你,下?但佢次次都話唔好,因為佢都要做男人。我話,生bb係一種好特別既經驗laika,你唔想試下咩?佢話,唔想,都係溝女好玩啲。(我都係想試下溝女ma!)

子爵府

唔想!佢D脾氣好差,成日都發脾氣,好難頂,不過係一個好有責任感既爸爸! :-|

大宅

我想啊!雖然成日係佢面前話嫁錯,嫌呢樣各樣,但個心都知無佢我都唔知點生活,佢都成日話我好依賴佢.我甚至第日想早走過佢,因為我唔想自己一個人生活.

男爵府

唔想!
佢只是一個負責搵錢的爸爸
Don't worry!Be happy!

大宅

想,很想,好想ar
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

大宅

Me too
小琪 寫道:
唔想!佢D脾氣好差,成日都發脾氣,好難頂,不過係一個好有責任感既爸爸! :-|
Anson在2006年1月29日出世!

別墅

我想講下世我五嫁我老公,我五系嫌我老公五好,而系覺的自已五好,五想累左佢,我五單止身子弱成日病,總搞到連BB都為佢生誤到,有時五開心仲亂發脾氣,搞到要佢陪埋我五開心,我都五想甘樣,但又控制五到自已,每當見到人地兩公婆帶住d仔女去街就好羨慕,覺的自已欠左佢,但老公從來都冇話過我,佢仲系獨仔添,所以搞到自已仲自卑,有時有唸過離開佢,但一唸到離開佢,佢就會好傷心,好傷心,我個心就好痛好痛,所以我要我老公下世娶個又靚,又健康老婆,仲要為佢生好多好多仔女。

男爵府

想, 不過掉番轉, 我做男人, 佢做女人

大宅

完全同意
OneTwoThree 寫道:
想, 不過掉番轉, 我做男人, 佢做女人

別墅

下世我只想做單身貴族...
[img align=right]http://scie.myweb.hinet.net/A/A12/001/001.gif[/img]

大宅

老婆﹕

我愛妳ar!

咪.......咪.......咪.......

別墅

唔想.

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

唔想!佢D脾氣好差,成日都發脾氣(大男人)又唔疼我!:-(
我要下世老公,有$$、愛我多過我愛佢!

別墅

你們好我係新加入的媽媽 ;-) :-D

民房

想,老公都話下世要同我一齊.

大宅

tchan123 寫道:
如果下世都仲係依家個老公就真係"前世"羅。 個c6孤寒到變態既地步,又自私,乜野都係諗自己先,我同個女既地位連佢d 豬朋狗友都不如。斗另家用都唔俾,仲成日算住我d 錢,唉! 我都係個小女人,打份牛工,養個女同呀賓,如果下世仲要對住條朴街,我情願無下世!

哈哈哈哈哈.....同意同意

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

想!嫁十世都願。

首頁
34567...8

尾頁

跳至