自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:我好宅.所以我唔中意成日同朋友見面.如果個

原帖由 維仔媽媽 於 13-06-28 發表
我好宅.所以我唔中意成日同朋友見面.如果個朋友3幾日就搵我.搵得密我會好煩.除非佢真系有緊要事.佢真系有緊 ...
超同意。大家係成年人,要獨立,要識面對孤獨,冇可能24小時都要有人陪。

別墅

回覆:我很困擾,入黎幫幫我,俾意見我~ 唔該~

人大左,朋友就愈来愈小

子爵府

我一个朋友都冇吖,你四个好多啦。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

伯爵府

引用:我很困擾,入黎幫幫我,俾意見我~+唔該~我

原帖由 Smart321 於 13-06-28 發表
我很困擾,入黎幫幫我,俾意見我~ 唔該~

我覺得很唔開心,很有問題~ 我覺得很孤獨,有平日想搵個朋友傾只 ...
我比你更失敗,我想我找不到一個朋友吃飯

伯爵府

引用:Quote:marykk+發表於+13-7-2+21:02+樓主,

原帖由 Smart321 於 13-07-03 發表
有時想找個人傾計/whatsapp都無~ ai.....unhappy~
我同你談

伯爵府

引用:我很困擾,入黎幫幫我,俾意見我~+唔該~我

原帖由 Smart321 於 13-06-28 發表
我很困擾,入黎幫幫我,俾意見我~ 唔該~

我覺得很唔開心,很有問題~ 我覺得很孤獨,有平日想搵個朋友傾只 ...
你比我好,至少你有一個。。我每天返工收工做運動,剛生完bb, 照顧他已沒時間。。。其實我一直也沒有很好的朋友。。而且多數談得來的也是男仔。。我個人比較自我。。但我開心。。其實朋友多洗錢刀會多。。。我反而覺得自己一個五錯。。。人緣是沒法強求

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:evashao+發表於+13-6-28+14:52+我嘅

原帖由 Smart321 於 13-07-17 發表
我懷疑我可能心靈空虛~ 而家無返工等bingo,又好似無咩寄托......

同埋,很多時,只是得同C6講野,又無其 ...
我都係同老公講,留wechat 俾朋友佢地得閒果陣覆,不過我無咩野講

男爵府

好朋友貴精不貴多。
就算比你有100個朋友但無個交心都係無用
樓主開心d啦~~

男爵府

引用:Quote:evashao+發表於+13-6-28+14:52+我嘅

原帖由 Smart321 於 13-07-17 發表
我懷疑我可能心靈空虛~ 而家無返工等bingo,又好似無咩寄托......

同埋,很多時,只是得同C6講野,又無其 ...
我都無咩朋友,亦都唔會周圍搵人傾計,老公同仔唔得閒陪我嗰陣,我可以好enjoy 一個人行街睇戲,我係一個我鐘意食嘢既人,我會自己周圍去食嘢,亦都可以自己去旅行。。

男爵府

同埋做朋友都要大家興趣相同有緣份先做到朋友架

首頁

尾頁

跳至