跳至

首頁

尾頁

男爵府

*** 一歲生日會完滿結束 ! 好開心呀 !****

好野完滿結束 !
雖然好倦 ! 有d失聲! 完全冇點食過野, 所以返到屋企好肚餓! 但係好開心因為見到好多bb都好開心 !

最開心係芷霖老豆(老公)話我地好叻可以攪到個咁大型的function ! 我個friend仲話叫我不如轉行 ! 哈哈 ! 我都想諗下!

係呢度我地要多謝兩位司儀(fionapp的朋友)及兩位攝影師哥哥(karenlyhk的朋友) !!!

仲有我地再一次多謝有sponsor禮物的mamisssss :
Callymum, Fionapp, E&J, Kccfong, LVictoria, Icesby, Berrytoto & Joyfulheart
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

民房

Re: *** 一歲生日會完滿結束 ! 好開心呀 !****

Really appreciate for the effort !!!

Thank you all!!!

男爵府

Re: *** 一歲生日會完滿結束 ! 好開心呀 !****

真的好多謝一班籌委的媽咪,為這個一歲生日會作出的努力與勞力,當然還有寶貴的時間。
雖然我早走(因亞仔前幾日打完針有小小發燒),但我很記得在進場時見到這麼多BB,感覺實在好感動。
在此再一次向生日會簿委的義工媽咪講聲“多謝!”,另外亦要多謝贊助禮物的熱心媽咪,及有份參與生日會的家庭(即係自己囉!嘻),令我們這群BK0510的BB擁有一個具意義且難忘的一歲生日。
THANKS A LOT!

大宅

真係好開心呀完滿結束啦
今日一早去到0個陣個場地真係好大好靚,
同埋有咁多禮物, d遊戲又咁豐富,
真係好多謝所有籌委及
有份用心用力幫手嘅媽媽(同爸爸),
安排一個咁大型嘅生日會真係唔簡單,
希望每年嘅10月都可以一齊開個大型生日會啦!!!

大宅

多謝發起的emily, winky同wongkaka,我地先有咁難忘的1歲生日會!
多謝晒!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

多謝各位籌委,有份幫手及贊助禮物既媽咪們~
你地真係好叻呀!!真係辛苦晒你地~
多得你地呀,唔係臭b點會咁開心呀!!哈哈~
今次呢個生日會真係好難忘呢!!

我特別要多謝berrytoto(kathy)...我唔客氣伶左你送出既anpanman運動套裝喇~真係好鬼靚呀~真係咁岩得咁橋我呢排又想買d anpanman既衫褲比凱豐喎...所以真係好開心...hee :mrgreen:

男爵府

今次呢個生日會真係好勁呀~
場地又正~禮物又超級豐富~
我地d阿b又開心~
真係多謝晒班籌委媽咪呀~
你地花左好多時間同心機去搞今次生日會~
實在值得我地激賞呀~
[size=xx-large]感謝您們!!!

大宅

哈哈! 生日會終於完滿結束啦!
我地今日真係玩得好開心. 個個都可以滿載而歸.

真係要多謝晒fiona, jessie, erica, Callymum, E&J, Kccfong, LVictoria, Icesby, Berrytoto 送出豐富既禮物

另外仲要多謝一班籌委幾個月黎既時間同心機.

[size=x-large]T[size=x-large]H[size=x-large]A[size=x-large]N[size=x-large]K [size=x-large]Y[size=x-large]O[size=x-large]U

大宅

非常之多謝各位籌委,有份幫手及贊助禮物既媽咪們~
你地真的真的係好叻呀!!真係辛苦晒你地~

今次呢個生日會真係好難忘呢!!
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

男爵府

我唔記得左多謝我個朋友幚我地製作的dvd !!!
哈哈! 我會叫佢上黎bk睇番
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!
該用戶已被刪除

大宅

各位籌委及幫忙籌備的媽咪:

真的很感謝你們傾心傾力去籌備一歲生日會,真的很難忘呀!
多謝你地呢幾個月黎的努力!
你地真係好細心、好熱心、好有心呀!

大宅

好媽媽勳章

今次生日會真係好開心,又有好多禮物,真係要再次多謝幫我地搵禮物既媽咪同為今次生日會所付出既各位籌委媽咪,各位再一次掌聲多謝∼∼∼∼
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

複式洋房

各位媽媽:

我們由大肚至BB一歲生日,都在空氣中互相支持,今天見到各位媽媽及BB,實在有點感動。

今天到了生日會,真是禁不住讚賞各位籌委及幫忙籌備的媽咪,現代媽咪的辦事能力真不可少看。我們一家,包括我的BB今天過了一個很快樂的生日會,我從未見過BB這麼開心,各為為我們預備的很細心,令我們真的很難忘呀!
多謝你地呢幾個月黎的努力!我們一家向你們致敬

希望不久的將來能再見你們。
melodyhk

大宅

各位籌委(winky, emily, wongkaka, ah sze, E&J)
及幫忙籌備的媽咪:

好多謝你地搞呢個咁成功的生日會! 今日真係好開心啊!!!
可以見到咁多個bb 啊!!
仲有你地傾盡努力爭取到咁多禮物, 令我地滿載而歸, 真係唔好意思又食又拎!!!

多謝多謝!!!

大宅

鳴謝說話已經講左多好, 唔想再多講喇!

總之一個字.........................[size=xx-large]正!!!

大宅

今日個生日會真係好好好成功啊!係呢度要再次多謝各籌委,你地盡心盡力去籌備這個生日會,事前同今日的各項安排都好好,我地好鍾意那set獨一無二的紀念品啊!還要多謝送出禮物既mami,thanks a lot!
感謝你們為彤彤,為10月各位可愛既baby舉辦一個難忘既生日會!今日彤彤都玩得好開心呢,仲識左好多靚b仔同靚b女,希望日後可以再見到大家啊!

禁止發言

大宅

吾好咁客氣啦!我吾慣架!我慣比人鬧多D!

wongkaka ﹠emily & all,
thank you very much!

kaka,
同你講聲 i love u 呀!!

kawai,
吾駛客氣啦!最緊要你like!

好成功呀!多謝你好地!

今日我成日姪人呀!可能有D MAMI聽到我講野!大家吾好見怪呀!熟我D MAMI己經慣哂!

大宅

各位籌委及幫忙籌備的媽咪:

多謝大家, 大細仔都玩得好開心, 成個 party由頭到尾都冇悶場, 又可以清楚睇到台上, 禮物又多又有用, 總之就係一個"正" 字, 再次多謝哂!

首頁

尾頁

跳至