跳至

首頁

尾頁

複式洋房

b仔唔日抖願瞓

b仔日抖成日都掛住玩, 對眼DUP晒都願瞓, 要鬧先CC地瞓.

瞓唔夠又食唔好, 點算!! :cry:

大宅

Re: b仔唔日抖願瞓

甘你咪鬧多几野等佢訓囉

我呀b都係甘

大宅

我隻仔暫時又ok呀,日間會睡2次,共3-4小時。有些媽媽建議試下不要玩得太顛,看看又如何?不過,我的方法係玩盡巨,比仔仔發洩哂d精力,甘就累到要睡了。
我仔一早到公園現成個鐘,於是回到家,要吃大半碗至一碗粥及小小包包。之後,在家玩多陣就睡了。醒了又玩下,吃粥飲湯,3時左右又睡,之後又玩,5時吃多一餐,之後等爸爸接回家。回家又不定時吃奶,又玩,8-9時上床睡。

子爵府

咁你地bb有無訓訓下突然大喊, 我個囡哩四晚就係咁, 喊到好似百日哭咁, 真頭痛 :-(

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

大宅

我longlong都係日頭大概瞓2次, 朝早沖完涼食完粥, 大概眠45mins,之後下午茶時間又瞓1-2hrs, 跟住就玩玩玩, 唔願瞓, 有時瞓瞓下都會大喊, 不過拍下佢就冇事
LLK 寫道:
咁你地bb有無訓訓下突然大喊, 我個囡哩四晚就係咁, 喊到好似百日哭咁, 真頭痛 :-(

首頁

尾頁

跳至