夫婦情感

跳至

首頁
23456...10

尾頁

大宅

我朋友娶左個B6女人後, 生左兩個仔女, 個B6仲自己申請黎香港,
成日都家嘈屋閉, 一住夠七年, 成日閙交又報警又揾社工, 因為個B6煩,
喊晒死呀, 社工就一直幫晒B6去增取生活費, 最慘我朋友自己有病都唔捨得睇醫生

大宅

貓狗褓姆 熱血勳章

回覆:老婆出軌!

唔好意思都要講句,"唉,自己攞黎衰"

複式洋房

cancan1105 發表於 13-6-29 18:48
我朋友娶左個B6女人後, 生左兩個仔女, 個B6仲自己申請黎香港,
成日都家嘈屋閉, 一住夠七年, 成日閙交又報警 ...
我都好慳,自己咩可以食!佢呢好多野都唔食,差唔多日日都要出街食飯。食唔哂唔好食就唔要,仲好浪費食物,成日想仲買野,佢知我窮仲好大洗,一日都唔見百蚊。我自己返工買一支水,都好少有!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

樓主你放棄你老婆啦,週圍搵佬。搞錯……
快d驗dna..你小朋友有無咩特徵似你,血型match 唔match?

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

我朋友娶左個b6,7年後佢問我朋友可唔可以比一年時間佢出去搵過個,如果搵唔唔到佢安份守己繼續做佢老婆!但係呢一年家用要繼續比

伯爵府

引用:我朋友娶左個b6,7年後佢問我朋友可唔可以

原帖由 ken2x 於 13-06-29 發表
我朋友娶左個b6,7年後佢問我朋友可唔可以比一年時間佢出去搵過個,如果搵唔唔到佢安份守己繼續做佢老婆! ...
咁著數?

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

poohbb_hk 發表於 13-6-29 19:59
咁著數?

但係我個fd白痴話ok喎我話咁你同比埋錢佢勾佬有咩分別

伯爵府

引用:Quote:poohbb_hk+發表於+13-6-29+19:59+咁

佢盲咗,欠去理智

男爵府

引用:Quote:poohbb_hk+發表於+13-6-29+19:59+咁

全世界得佢一個女人,你朋友不是白痴就係智障

子爵府

引用:Quote:原帖由+ken2x+於+13-06-29+發表但係

原帖由 poohbb_hk 於 13-06-29 發表
佢盲咗,欠去理智
個個都話叫佢離婚,講得出呢d說話即係個心都唔係到,但係個男話想挽救

子爵府

引用:Quote:原帖由+ken2x+於+13-06-29+發表但係

原帖由 Yang81 於 13-06-29 發表
全世界得佢一個女人,你朋友不是白痴就係智障
係比鬼迷

公爵府

2024勳章

你肯定個BB係你既?

大宅

引用:我朋友娶左個b6,7年後佢問我朋友可唔可以

我朋友娶左個b6,7年後佢問我朋友可唔可以比一年時間佢出去搵過個,如果搵唔唔到佢安份守己繼續做佢老婆! ...

男爵府

講真,你預左佢係呃你嘅會好d loh. 大家講清楚,睇下佢點答你先啦

男爵府

我都覺得個b跟你會好d,d大陸人乜都做得出,個女人個心都去左第二度,佢仲邊有心去照顧個b呀,分分鍾虐待個b,不過你都要小心處理,帶左個b返香港先好同佢講呀,要安排好先同佢講清楚,唔好嚇親小朋友呀!

男爵府

上網查下~香港有得驗DNA~BB口水同埋你口水就可以驗~好似2千幾~

大宅

其實又唔係個個大6都甘衰既。。。我都係大6既,,唔可以以偏概全。。不過你老婆甘又爭唔過。。。你老婆大6邊度人呀?

大宅

引用:Quote:little_chamo+發表於+13-6-29+04:30+

原帖由 hitwall 於 13-06-29 發表
我系宅男,香港女仔唔多like我同佢一齊,我知我衰軟心,而家好後悔。我比左我d老本佢老豆做生意:cr ...
咁佢為錢為身份證先同你一齊既機會好大喎,衰d講句,個bb都唔知係咪真係你架。咁而家身份證又到手,錢又到手,梗係搵過第二個更好既水魚,如果搵到個有錢過你既,可能會同你離婚,分分鐘小朋友都唔要。

大宅

因為你,香港又多一條寄生蟲,謝謝你樓主!

複式洋房

引用:+本帖最後由+hitwall+於+13-6-29+16:31+編

原帖由 hitwall 於 13-06-29 發表
香港女仔係有自己要求,但唔會有你冇你劏水魚,大陸女人現實到咩人都啱,只要你肯送上門,你話香港女人定大陸女人現實d呀?

首頁
23456...10

尾頁

跳至