夫婦情感

跳至

首頁
34567...10

尾頁

子爵府

畀面勳章

引用:+本帖最後由+hitwall+於+13-6-29+16:31+編

原帖由 hitwall 於 13-06-29 發表
咩叫三無?

公爵府

引用:Quote:little_chamo+發表於+13-6-29+04:30+

我系宅男,香港女仔唔多like我同佢一齊,我知我衰軟心,而家好後悔。我比左我d老本佢老豆做生意:cr ...
身邊有人同b6拍拖,有左結婚生完仔,發覺個仔唔係自己

公爵府

引用:我同佢未結婚果時,我地系qq認識,當時冇認

我同佢未結婚果時,我地系qq認識,當時冇認真處理呢個問題,以前入個佢qq睇過。當佢有好多朋友,qq都至少兩 ...
他們好鐘意玩qq,我個fd玩qq同時yo左3個男(b6),又係約深圳見,次次見面都吉野

伯爵府

引用:Quote:Yang81+發表於+13-6-29+10:13+你千萬

放心,我咩都冇
樓主你兩個咩年紀?差好遠?佢好young?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Yang81+於+13-06-29+發表全世

原帖由 ken2x 於 13-06-29 發表
係比鬼迷
你個fd個老婆下面鑲鑽石㗎?傻傻地嘅!咁而家過咗1年未吖?

子爵府

回覆:老婆出軌!

唉……

伯爵府

依家唔離婚,到有張身份證,佢同你離都似。
快去驗DNA啦~

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你勿都無, 佢呃你咩?

莫非想你養便宜仔? 快D驗下係味你, 如果唔係你當行衰運快D叫佢走, 第時帶眼識人...

仲有唔好申請係黍HK為害人間

洋房

hitwall 發表於 13-6-29 16:32
放心,我咩都冇

即刻驗DNA, 係自己嘅就抱埋個b 速逃, 唔係自己嘅就叫佢攞番個b走! 你咩都無, 但佢留响香港會攞哂香港人嘅褔利! 千祈唔好益佢, 長痛不如短痛呀!

男爵府

我叔仔前妻一拿身份證一個月岀面有條仔,不夠半年就跟佬走啦,我叔仔見個鬼仲唔怕黑仲係大陸搵女,仲話要申請佢落黎,莫非大陸女人d床上功夫真係甘了得令到d男人明知死路都要鐘埋去?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:cancan1105+發表於+13-6-29+18:48+我

我都好慳,自己咩可以食!佢呢好多野都唔食,差唔多日日都要出街食飯。食唔哂唔好食就唔要,仲好浪費食物, ...
就算佢係hk 女仔,佢咁對你你都會分手啦,係咪?

子爵府

回覆 sibylyau 的帖子

別墅

引用:Quote:little_chamo+發表於+13-6-29+04:30+

原帖由 sibylyau 於 13-06-29 發表
D大陸女人成日以為嫁黎香港會好好境。

我個大陸阿嫂都係結左婚后原形露晒出黎, 成日話我哥又無錢又無用, ...
X2

民房

膠Post,你到而家先咁講呢D野,有左果時唔識落左去或者驗DNA,你都識講果時都想分手,你仲結婚,到而家有事係咁賴落人地到,你咁大個人都唔識決定,真係冇人幫到你

大宅

回覆 -bella- 的帖子

一般都是勸人夫妻和睦的。現在人家老公都還沒有抓到出軌的證據,就有些人就在挑撥離間了,不知這些人是什麽心態。那麼不喜歡看身邊的人幸福嗎。還是那個人被別人甩過。所以心裡變態呢。

大宅

回覆 Realdevil 的帖子

很對。版主。不可靠。找這樣的人做老公。既然已經結婚有了孩子。還在這裡這樣說自己的太太。言語之間看不到任何對太太的體貼和關心。也不反醒自己有沒有做錯了什麽。出來小小問題就輕易想離婚,那當初就不要結婚啊,。

大宅

同得B6女人結婚,都預左佢唔止你一個老公架啦!驗下個b係咪你先啦!

公爵府

醒目開學勳章

引用:我地是中港家庭,佢系内+地人,我地有一個b

我地是中港家庭,佢系内 地人,我地有一個bb, 結婚時佢因為有左,我所以先答應佢 ,如果唔系我地 早就分手 ...
你肯定BB是你的嗎?去驗DNA先

珍珠宮

引用:回覆+-bella-+的帖子一般都是勸人夫妻和睦

原帖由 huaMM 於 13-07-01 發表

一般都是勸人夫妻和睦的。現在人家老公都還沒有抓到出軌的證據,就有些人就在挑撥離 ...
如果内地女人一直俾人感覺良好就唔会咁多人叫樓主驗DNA喇!你晤係香港人,可能聽得小,係唔明架。

大宅

其實樓主夫婦都有問題。每個地方都有好或壞的男人女人。樓主現在寫出來是希望大家幫忙解決和分析問題的利與弊。而不是現在這樣的大家圍攻她太太的慘烈情況。夫妻是需要雙方付出很多很多才可以再一起的更何況還有了孩子。現在他們可能還沒有走到最後那一步,只是剛剛開始有些一般家庭都會出現的小問題。大家就叫樓主去做DNA。要是樓主的太太知道了會多麼的心痛。那時就算是小問題也變成真的大問題了。到時這些痛苦是誰去承受呢是樓主的一家人。不要站著說話不腰疼。請想好樓主發帖的原意。和大家這樣做樓主的後果。要是樓主的太太不是大陸人。大家還會這樣圍攻嗎。破壞別人的幸福之前請想清楚。應為也許下一個就是你或你身邊的朋友或摯愛遇到同樣的問題。。。。。。。。

首頁
34567...10

尾頁

跳至