跳至

首頁
12345...27

尾頁

別墅

佛教大光中學<91-94>入嚟啦.....

我好想知道有無friend係bk嘅會員呀!
我聯絡唔到,想喺呢一度揾揾! 等緊你呀!!!!

小肥晴Cherie :lalala:

大宅

Re: 佛教大光中學<91-94>入嚟啦.....

我唔記得我幾多年喇~不過我都係讀大光架^^
寶貝女你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡

大宅

我記得我好似係95-98!!
寶貝女你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡

別墅

man0219 寫道:
我記得我好似係95-98!![/quote]
Dear man0219:
nice to meet you!
咁你咪係小師妹囉!95年之前我已經F.4畢業喇,無緣同你say Hi,而家竟然喺度認識到,不過我都想知我走咗之後嘅事,例如校風呀,老師呀........,你有無返過去呀?

大宅

我無返過去呀~~我入去讀個陣都仲係成日打交!!!老師好似聽講張miss無做喇~你中三個陣識唔識中一d人架??

別墅

我中三嗰陣唔係好識D中一,但我係交安隊,略略都識幾個,不過唔記得個名,你話張mimi,佢好厲害咖,咩人都驚佢,我好欣賞佢,有佢喺度D學佬仔唔會亂嚟,我哋中一嘅時侯,已經成日有人捉人入廁所打,三日一小打五日就圍打,喺呢間學校,最緊要識多D friend,咩都要識,食煙,飲酒,都要埋堆,有D仲會Hi天拿水,唉!幾壞都有,仲記得中一考試,D學佬仔用學佬話出貓,school即時揾個識學佬話嘅阿sir返嚟坐陣,時時都有啲Y士喺斜路度(豆)佢哋添!不過諗喺條斜路就.... ....朝朝都要頂條斜路,真係..................

大宅

haha~係呀!條路真係斜到唔識講~我地個陣唔係捉入廁所打架~係關埋房門搵人向出面睇水~~諗起個陣成日都蝦人地而家諗返都好無知...阿張MISS真係好掂..人人都怕佢!!記唔記得邊個王國基呀?個陣佢差唔多日日都發癲..差唔多幾日就反一次(木台)整到張老師(木台)爛晒又掉咪掉完又要(痴)返..成日唔比飯我地食~講返仲有好多個MISS好黑我憎...

大宅

man0219 寫道:

唔知識唔識你呢~
我讀過一年咋,3甲,全女班~ :mrgreen:
我都好憎果條斜路...
行到中段有個呀婆賣魚蛋腸仔的,唔知點解我食親都肚痛~

別墅

b肉兜兜 寫道:
[quote]
man0219 寫道:

唔知識唔識你呢~
我都好憎果條斜路...
[/quote]
你應該會識man0219呀!我係你哋之前咖喇,我都試過全女班,不過係中二甲,全女班好開心咖
王國基係阿sir or 學生?我唔係好記得喇,請幫我卷番D記憶出嚟吖!!!!!
我好鐘意食麵婆D雞翼尖 ,諗番都好想食 !!!!

大宅

我都係好鍾意食麵婆d雞翼尖同魚蛋...我地讀中二個陣已經無全女班啦~王國基係4眼個頭gel到好(光)架~

大宅

b肉兜兜 寫道:
[quote]
man0219 寫道:

唔知識唔識你呢~
我都好憎果條斜路...
[/quote]3甲咁即係我中一~中二既時候唔係甲-己變左忠,考,仁,義,禮,智喇~~

別墅

嗰個王國基佢教邊科咖?佢係咪好矮咖,係咪隻眼珠好似就跌出啦嗰個?識唔識D阿sir王漢(皇),陳啟智,何志偉,.....我吾係好記得喇!
但我好記得初初小學升上去,睇自己升邊間中學,一睇<佛教大光>以為自己拾到宝,因為我喺上水讀小學,正係知唔好派到沙頭角官中/心誠中學就得咖喇,點知呢間中學先係絕頂呀,但而家唔知會唔會無咁衰呢?

別墅

仲有呀........你個囡囡係10月出世咖,我個小肥晴都係10月,係2000年10月13日,喺度補番句[size=xx-large]生日快樂,身體健康!
希望我哋大光生可以帶大呢一代,日後開開心心快高長大

大宅

man0219 寫道:
3甲咁即係我中一~中二既時候唔係甲-己變左忠,考,仁,義,禮,智喇~~

eeeee.........咁我即係响你之前定之後呢?
忠,考,仁,義,禮,智.........咁"涼"嘅.......

別墅

[size=medium]應該係差唔多係咁上下.......我91-94都係甲,乙,丙,丁,茂....末聽過忠,考,.......你讀咗一年係插班?

大宅

小肥肥晴晴 寫道:
[size=medium]應該係差唔多係咁上下.......我91-94都係甲,乙,丙,丁,茂....末聽過忠,考,.......你讀咗一年係插班?

係呀,讀完一年F3就去咗香島喇......

大宅

小肥肥晴晴 寫道:
嗰個王國基佢教邊科咖?佢係咪好矮咖,係咪隻眼珠好似就跌出啦嗰個?識唔識D阿sir王漢(皇),陳啟智,何志偉,.....我吾係好記得喇!
但我好記得初初小學升上去,睇自己升邊間中學,一睇<佛教大光>以為自己拾到宝,因為我喺上水讀小學,正係知唔好派到沙頭角官中/心誠中學就得咖喇,點知呢間中學先係絕頂呀,但而家唔知會唔會無咁衰呢?
何志偉成日比人蝦架~~林到屎!!記唔記得邊個子車呀?佢一嬲個樣就會勁好笑~

大宅

小肥肥晴晴 寫道:
仲有呀........你個囡囡係10月出世咖,我個小肥晴都係10月,係2000年10月13日,喺度補番句[size=xx-large]生日快樂,身體健康!
希望我哋大光生可以帶大呢一代,日後開開心心快高長大
大家咁話~我都補祝返小肥晴生日快樂^^今年係咪讀小學喇?

大宅

我都覺得好'涼'呀~你應該係中三既時候我中一呀!!點解中三先入去讀既??

大宅

b肉兜兜 寫道:
[quote]
小肥肥晴晴 寫道:

係呀,讀完一年F3就去咗香島喇...... [/quote]我睇到你個bb出世5.31 係咪10幾磅呀??咁你氐佢出黎咪好辛苦囉!! 你好厲害呀~

首頁
12345...27

尾頁

跳至