在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 lovely_nurse 的帖子

又或者下次佢真係要交底D野, 叫佢send e-mail, 有晒record.

大宅

Lavenda-S 發表於 13-7-6 19:38

同佢講叫佢做好自己野先走, 做唔完返黎ot做返得唔得? ...
OT無錢GA, 邊個會願意返黎OT......有些人就係懶, 先至想叫人做埋...

大宅

Lavenda-S 發表於 13-7-6 19:39

又或者下次佢真係要交底D野, 叫佢send e-mail, 有晒record. ...
好辦法wor...

男爵府

ot無$, 咁D野係佢既, 佢都要做返.
如果佢唔係攞假, 洗鬼幫佢.

我公司就算攞假, 都要做完自己D野先走得.

你幫佢做洗唔洗ot? 佢自己D野唔可以佢第日返黎自己做返?

男爵府

我出e-mail交底野, 如果自己做到而唔做晒先放假, 阿頭會嘈.
佢話: 你放假人地幫你係人情, 人地大可以唔急既野唔幫你做, 你返黎做返晒.

lovely_nurse    發表於 13-7-7 13:37

大宅

Lavenda-S 發表於 13-7-6 21:37

ot無$, 咁D野係佢既, 佢都要做返.
D野係要當日做晒, 其實可以既話我自己放假我都唔想人地郁我D野, 寧願返黎一次過做晒佢好過人地斗我D野...不過有些人就係好貪, 又要做自己野又想拎人工又要人地做埋佢果份~~

首頁

尾頁

跳至