跳至

首頁

尾頁

民房

各位媽咪你o地臨生前會唔會訓唔著覺呀~你o地幾時預產期呀∼

我覺得而家訓唔到覺好辛又緊張呀!
個b踢得好緊要∼∼點算好呀
仲有呀∼我想問你o地坐低起身三角位位置痛唔痛呀
我就好痛呀∼∼唔知係咪生得呢!
因為醫生話我個阿b既頭落o左盤骨位∼
隨時都生得∼∼
我預產期係11月20呀∼

複式洋房

Re: 各位媽咪你o地臨生前會唔會訓唔著覺呀

我去完廁所就訓唔返, 好慘......... :-(

大宅

我都係呀...一晚去4-5次洗手間"...
成日都去完就訓唔返....眼光光等天光"

洋房

Dear all mami,

我都係瞓唔安, 坐唔落, 好辛苦呀, 真係想快d生.

不過我有第一胎要三腫三消先生, 我只試咗第一次腫, 仲有兩次, 有排等啦.

大宅

我都係...晚晚去完廁所就好耐先訓得返,仲要琴晚去完廁所覺得個肚有d痛.....

伯爵府

我依家瞓覺無之前瞓得咁好, 要側身瞓才得, 有時都會平瞓, 但只可以瞓一陣, 每次轉身都會醒一醒, 擒晚仲衰, 成晚瞓唔

複式洋房

Re: 各位媽咪你o地臨生前會唔會訓唔著覺呀~你o地幾時預產期呀∼

我都有三角位痛呀,不過係

複式洋房

Re: 各位媽咪你o地臨生前會唔會訓唔著覺呀~你o地幾時預產期呀∼

唔知點解我好好訓,不過就好醒訓.同埋鍾意向右邊訓多啲,向左邊訓有啲辛苦.

民房

我預產期都係 11月20日呀, 早兩日三角位痛得好厲害, 行都行唔到, 落床又好辛苦, 但好彩只係維持咗一日咋, 宜家好番好多 !!!

洋房

mandynuen 寫道:
我去完廁所就訓唔返, 好慘......... :-(

me too

大宅

每晚隔個零鐘頭就去厠所, :-( 好耐冇試過「深層睡眠」了
:-( :-( :-(

複式洋房

我就一晚訓到,一晚訓唔到 —不停左右轉身,又要用個枕頭墊住個肚訓,總之就十分麻煩! :-( :-( :-(

大宅

EsterChan 寫道:
每晚隔個零鐘頭就去厠所, :-( 好耐冇試過「深層睡眠」了
:-( :-( :-(

我都係呀!
我預產期11月25日(威院)

大宅

chingko
我預產期11月29日,瑪嘉烈
唯有成日同自己講就快可以見到BB,到時咩都抵番晒

大宅

EsterChan hihi,

我都係咁諗咋!
我想快D見到BB呀!唔知會唔會早呢?

大宅

chingko,
其實有時辛苦到想BB早D出世,
但知道始終足月出世好D

民房

我預產期係11月15日, 我由五六個月開始三角位已經痛, 有時坐得耐起身又痛, 訓覺轉身又痛, 行路都痛, 不過都係忍受到既痛law, 再加下半夜成日要起身上洗手間, 就更加難"一覺訓天光" 之前醫生都話bb個頭已經落到好底, 隨時都生得, 但係到而家都未有動靜

大宅

chengbb,
我琴日覆診,e生又係話bb個頭已經落到好底, 隨時都生得,
我而家36w6d,好緊張
你呢?預備好晒D嘢未?

民房

EsterChan,
我剛剛進入39週lu, 我每天都好緊張諗:"唔知今日會唔會生呢?", 個走佬袋都準備好架啦, bb衫都買哂洗好哂, 我諗你都好緊張, 係呢, 你會自然分勉定係開刀呀?

大宅

chengbb,
我會自然分勉,其他嘢我都準備得七七八八

首頁

尾頁

跳至