跳至
[2004年或之前] 2002年11月BB會 (PART 81)

首頁
56789...87

尾頁

男爵府

Re: 2002年11月BB會 (PART 81)

多謝咁多位ee

mei:鄧你高興, jeff就有好多野要我傷腦根...

心: naoki真係瘦左好多, 快d谷番肥佢啦.

禁止訪問

侯爵府

CAR
naoki揀飲擇食, 由其唔食甜品, 奶類, 芝士
個cake好靚, 又係貴族出品?

子爵府

心心 寫道:
mei
果日見cy都覺得佢係好乖好乖果隻呀

唔..... 我估你錯喇..... CY有點兒難教 . 慶幸的係佢暫時都仲怕/聽我講野.

子爵府

Good morning all:

Che、老歌 & Honey: 我同棠8 1117 已請左假去要棠棠學校觀課, 之後要帶佢返去健康院驗眼, 順便慈慈做埋咩綜合觀察, 我都 order咗cake夜晚就同屋企人係屋企慶祝, e幾日棠棠已日日話自己生日

Carcar: Jeff個cake好靚呀

男爵府

早呀))

che/老婆婆/honey
1117學校上晝班去旅行, 下晝班唔使返, 諗住帶阿仔去迪士尼, 夜晚同家人上酒樓食飯, 因咁岩那天我爸爸同是舊曆生日

呢排好少見honey上黎, 唔知佢開始返工未呢

老婆婆
棠棠好好笑, 日日話自己生日
我覺得今年生日佢地大個左, 明白同知道好多野, 呀....仲有, 樂樂今年大膽左, 識得同我地講定要自己吹蠟燭

子爵府

老歌: 嘩..好Q喎...又係公公舊曆生日, 去迪士尼好喎, e+開始有飄雪, 係喎....唔知Honey黠呢?? 又唔敢打去煩佢
好野....樂樂話要自己吹蠟燭 係呀...我都覺得佢地大個左, 最好笑係我地問棠棠今年生日幾歲, 佢就成日話自己5歲, 係都唔肯話自己4歲, 諗諗下之前學校開生日會, 應該學校教, 而且佢地係細仔, 而其他同學仔應該5歲了, 所以佢可能甘就成日話自己5歲

子爵府

glory
佢地真係大個仔lu.
我問卓泓想唔想開生日會, 佢答想, 於是我就攪, 佢仲指定要keroro蛋糕, 又話要請晒成班同學. 4歲仔零捨bu同. :mrgreen:

男爵府

glory, mei,
佢地今年叻左好多, 連我個toto都識表達話要薯片同蝦條開生日會, 零捨bu同 , 果日仲攪笑, 買左cake後, 佢刀不離手. :mrgreen:

男爵府

老婆婆
係喎, 有可能有部份同學都五歲棠棠先有錯覺自己都係 我等左樂樂生日唔喊既日子好耐, 早兩年一見蛋糕佢就喊, 宜家我問番佢點解果時會喊, 佢話怕好嘈怕大聲

我成日覺得特別做左哥哥/姐姐既小朋友會零捨唔同, 好有大哥哥大姐姐風範, 好似cw, 棠棠咁 以前樂樂唔會話要生日禮物, 今年要求單車做生日禮物

米姐
toto好攪笑, 刀不離手 真係好啦, 聽見我地02既小朋友個個都一齊成長, 呢個階段真係好好玩

禁止訪問

子爵府

老歌: 今朝問棠棠幾歲?? 佢答4歲, 我記得早兩年樂樂一見蛋糕就喊, e+聽到佢自己話要cut cake, 都鄧你高興, 但估唔到佢會話 怕好嘈怕大聲

子爵府

[size=medium]MeAnne: 祝你生日快樂, 身體健康, 記住聽媽咪話

男爵府

早呀)))
YEAH!!4歲!!
樂樂其實都唔知係咪講真, 以前都試過得我地自己三個人切餅, 都唔會嘈得去邊
有次我問樂樂佢既回憶最有印象係乜野, 佢話係我肚裏面, 果時好黑佢好驚 ?-( , 同埋比ee湊, 因為好開心, 有哥哥同佢玩, 又可以同哥哥一齊睇電視

che
過多兩個月CL好快又要提住07年生日會
樂樂記得自己1117, 就將呢日用不同顏色筆油住佢

大宅

I'm here!

mei,
替你開心!

glory/popo/che
1117 你地想點我試配合, 我都唔會帶妹妹! 聽日掟左cake帶去學校, 晚就3個去食飯, 留低妹妹係屋企. 博博以前鍾意自己選cake, 今年話要壽字cake, 不過我話果d係比老人家佢就話甘下年掟比婆婆啦. 佢話只係想要4字candle, 果cake由我選. 我今年試圖將生日係同媽爸慶祝佢地辛苦教養個仔仔lee個意念比博博, 要佢生日同我地講多謝, 唔知work唔work.

男爵府

honey,

dear all,
我又要問野喇 !! (咪笑我, 我冇同事問ka ma !!)

想問下有冇人識 "BUPA" ?? 有冇人介紹比我 ?? THX.

心, googoo,
我朋友個女d濕疹好嚴重, 驗左血, dr 話佢對"塵滿"好敏感, 想問下吸塵機d資料. thx.

侯爵府

HAPPY BIRTHDAY TO MEANNE!!

SOMIMI
PLS CHECK PM

子爵府

Che、Honey & 老歌: 黠解棠棠冇妳地甘成熟既

老歌: 肚內黑孖孖

男爵府

honey
你返左工未
你教博博既意念好好呀, 不過c 啦, 我自己生日都無諗過要親口多謝爸爸媽媽添, 只係會顧住去邊樹玩玩食食

老婆婆
有時我想提下樂樂既回憶, 等佢唔好咁快忘記
慈慈學野係咪好快? 見佢Blog既相好大個, 每樣野都肯落手落腳去試去做

子爵府

老歌: 係....慈慈學野真係好快, 特別係d衰野

首頁
56789...87

尾頁

跳至