跳至
[2004年或之前] 2002年11月BB會 (PART 81)

首頁
12345...87

尾頁

男爵府

Re: 2002年11月BB會 (PART 81)

tanny
些些你, 不過都唔知樂樂有無興趣

老心
之前係bk聽聞香兒既普通話唔錯, 好好玩小朋友好鍾意上, 加上我想搵有正統教普通話既class又唔知係邊樹好, 所以咪一次報兩樣, 其實都唔知阿仔有無興趣同支唔支持得住, 因佢宜家星期六上午會係學校學體操, 如轉得成就下晝就返普通話, 十二月中既星期六, 五點幾又要返柏斯, 尋晚問樂樂佢就話無問題, 不過到實際情況時就唔知掂唔掂
普通話課程內容~~普通話M1及M2級的導師, 以遊戲, 講故事, 朗誦兒童歌謠等方式, 讓兒童在愉快的氣氛中學習, 培養出普通話的興趣及學習漢語拼音聲

子爵府

今日忙裡偷閑上黎吹2咀 :mrgreen:

香兒 - 希望你地如願可以改到想要的時間

naoki知道自己被選中參加合唱團一定巧開心.

禁止訪問

子爵府

che
你想傾d咩jet? :mrgreen:
第2任mami同之前有冇咩分別? how's CL? 對little brother好嗎?

大宅

好媽媽勳章

心心,
naoki好叻仔

che,
見你咁free :mrgreen:, BB應該好好揍. CL有冇幫手揍細佬?

mei,
幾時回歸msn?

禁止訪問

大宅

好耐無上來啦. 好懶.
我都好忙呀……………呢幾日咁多啦. 埋完數又可出關.

mei:
好掛住妳呢. 新工上晒手未呀?

心 / glory:
恭喜晒.
香兒choir 唔收tiff .

glory:
tiff every sat都係上, 下, 夜都有activities. 佢暫時都頂得住 .

aloymom:
妳囝囝向邊間kinder讀緊呢?

che:
little brother似邊個呢?

子爵府

tata
上上地啦.

jackie
回歸 - 沒可能吧.

今日下晝公司team event, 好神秘, 唔知去邊玩, 好緊張.... 依家等出發. :mrgreen:

男爵府

自從十月一別, 宜家先係樹見番你
準備出發.......咁正?!

他貓
彤彤早午晚都掂 yeah!!我引以為鑑

禁止訪問

男爵府

心心.

我仔仔叫浩朗呀, 11月17日出世
我地住Pokfulam 架
我今年30喇.. 好老
係呀~ 有左BB呀. 依家10weeks喇!
希望今次生女啦...

男爵府

che,

想請教下當時你點話比你小朋友聽你有左BB?
點樣令佢接受屋企有新成員加入?
thx!

男爵府

tatacat,
我仔讀國際學校架

禁止訪問

男爵府

che,

thx for ur advice
my son told me he doesn't want to have any siblings before.. so i m a bit worry about that

侯爵府

aloymom
nice to meet u, 30生第2胎, 唔老啦

mei
team event結果去左邊樹玩?
係, naoki好開心, 因為可以發揮佢既表演欲

che
又好似係mavis做laser... ...

大宅

hi all
邊個問lasik? 我做左....

男爵府

嘩, 開左新板, 即刻熱鬧晒

報到先.

仲有補祝, ian king /Michele/ 濤濤 生日快樂, 快高長大, 聽教聽話, 開開心心

侯爵府

lasik=LASER? 如果係, 係我問, 想幫個朋友問d料

car
收到玩具展入埸卷, 我好耐無買玩具比仔, 今年想去

大宅

想知咩? call me la

首頁
12345...87

尾頁

跳至