夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 救命呀~~~我頂唔順喇>.<"

偏激在何處ar ?

子爵府

kc 寫道:
[quote]
小香香 寫道:
你又冇做野..你邊到黎咁多錢呀???
成日話要移民..但又唔係自己有錢
咪又係靠人...成為人地既負擔
個人要諗野要MAKE SENSE D
你自己都要負好大責任
個老公咁..你只係買佢怕..仲話佢對D仔女打打鬧鬧你都忍

屎忍尿忍..E D男人點忍呀

如果你自己都係咁,邊有人幫到你
我真係冇辦法想像..一家幾口..父母都唔做野..邊有錢(綜援??)
我屋企..唔做野手停口停兼會負債呀...
唔好成日諗D不切實際既野..我睇你講野覺得你思想未成熟
諗野好似唔經大腦(唔好意思...諗唔到第二個用詞 )

希望你唔好介意...你自己應該都要X討下

我都覺得回應嘅說話唔需要太偏激囉![/quote]

唔係偏激.....我覺得係大家誤會囉~~

咁移民左對仔女邊個湊呀~???自己一個帶住兩個仔女去一個人生路不熟o既地方.......????咁讀書個d又點~???住邊~???同埋自己搵做咩~???

大宅

SORRY, 我只是路過
我只是想說:
~惠惠~你張相影得好靚, 勁!

子爵府

wanyan 寫道:
SORRY, 我只是路過
我只是想說:
~惠惠~你張相影得好靚, 勁!

hehe,e+先睇到你個post tim....張相係影樓外景影架~~thx~~

子爵府

好媽媽勳章

我都睇到少少混淆,開頭樓主話無錢要借,要外家搞掂又要媽咪出錢開番水電咁.介子又賣埋,得番條鍊仔....照字面黎睇真係去到山窮水盡噃好難怪人地'偏激地'話樓主無錢.又依番樓主logic話父母儲定錢,自己又死慳死抵又有舊錢o既話,即係話錢要用的話都仲有,但會用黎移民啱唔啱?o既然有舊錢有無諗過還番俾外家呢?又話唔想搞到外家....咁其實一日拎錢出黎執手尾一日都担心個女唔知幾時斷尾呢?撇開金錢唔講,淨係咁樣叫老人家都唔安樂.[quote]
~惠惠~ 寫道:
[quote]
kc 寫道:
[quote]
小香香 寫道:
你又冇做野..你邊到黎咁多錢呀???
成日話要移民..但又唔係自己有錢
咪又係靠人...成為人地既負擔
個人要諗野要MAKE SENSE D
你自己都要負好大責任
個老公咁..你只係買佢怕..仲話佢對D仔女打打鬧鬧你都忍

屎忍尿忍..E D男人點忍呀

如果你自己都係咁,邊有人幫到你
我真係冇辦法想像..一家幾口..父母都唔做野..邊有錢(綜援??)
我屋企..唔做野手停口停兼會負債呀...
唔好成日諗D不切實際既野..我睇你講野覺得你思想未成熟
諗野好似唔經大腦(唔好意思...諗唔到第二個用詞 )

希望你唔好介意...你自己應該都要X討下

春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

首頁

尾頁

跳至