在職全職

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

我係全職爸爸

各位媽咪好!

本人剛做了5個月全職爸爸,最近才找到這個咁好網站,好多野都吾識,多多指教! :-P :-P :-P

子爵府

Re: 我係全職爸爸

全職爸爸
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

請唔好介意,好奇問,點解你會做全職爸爸嘅?

別墅

點會介意呢!不過現在要餵BB食奶先,已遲了半個鐘。

大宅

別墅

長話短說,原因好簡單,在經濟前提許可的話,我們也想親手自己照顧親生骨肉,沒有甚麼比這樣更寶貴。
鑑於太太人工比我高好多,我又不太介意做全職爸爸,未就係咁! :-P :cry: :lol:

等待驗證會員

臨臨 寫道:
長話短說,原因好簡單,在經濟前提許可的話,我們也想親手自己照顧親生骨肉,沒有甚麼比這樣更寶貴。
鑑於太太人工比我高好多,我又不太介意做全職爸爸,未就係咁! :-P :cry: :lol:

您好偉大呀,咁您BB 而家幾多個月大呀??

大宅

臨臨:

全職爸爸你蛇王

男爵府

!而家多咗人做全職爸爸,我琴日同個朋友傾開,佢都話佢老公都正有此意做全職爸爸!

大宅

GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

民房

HI 各位媽媽,

我都係初黎報到, 剛剛做了兩個月全職媽媽!
臨臨爸爸, 咁你習慣做全職爸爸未呀?

大宅

畀面勳章

Hi 全職爸爸
小魔怪係2004年11月28日出世la~~~9個月先識坐定定~12個月先識爬爬 ~14個月先識放手企~16個月先學扶o野行~17個月識行la

別墅

臨臨爸爸
歡迎加入全職湊bb行列! 加油啊!

你覺得辛苦嗎到現在?
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

別墅

pianocalvin 寫道:

其實我也感興趣知道點解閣下想知呢?都係好奇嘛! :lol:

禁止訪問

大宅

原因就係因為我八掛 lor,同埋我覺得你好偉大
臨臨 寫道:
[quote]
pianocalvin 寫道:

其實我也感興趣知道點解閣下想知呢?都係好奇嘛! :lol: [/quote]

禁止訪問

大宅

全職爸爸媽媽真係唔易做架,我有時都會俾個仔攪到情緒失控架,少d耐性都唔得 但睇住佢一日一日咁大又真係好開心嘅 ,大家都加油啦

別墅

kwokwong 寫道:
臨臨:

全職爸爸你蛇王

你未重蛇,發表了971篇,這些叫透o下氣(講o下笑)
講真,在照顧BB之餘,可以與一些同路人傾o下,互相鼓勵支持,時間會易過d,情緒好d,心情自然靚d,照顧BB會開心d,BB一定快樂d…… :lol: 祝各位媽媽都靚d

別墅

行行豬 寫道:
!而家多咗人做全職爸爸,我琴日同個朋友傾開,佢都話佢老公都正有此意做全職爸爸!

叫有意做全職爸爸上來討論區!交流o下,話吾定有新的啟發!
說回來,坊間對全職爸爸的支持不多啊! :cry:

首頁
12345...10

尾頁

跳至