跳至

首頁
23456...60

尾頁

子爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 44

mike
re : BF then become big ball
but... the feeling just like basket ball & very hard wor... I don't like it!

大宅

hellohello,
經過咁耐o的時間証明.....我絕對係一個粗心大意,成日打錯字o的一個c9,大家應該明白,唔會怪我o的.

子爵府

I leave la.. for 6pm yoga, today didn't do yoga ar..bi..

大宅

little prince & cocobb...
反應好快wor!!!

hello...
好busy ar???!!!

2 dong ka...
妳話沖乜涼呀(only自己),去整茶點(即係冲d茶包)+幫兩個仔沖涼(今晚乖乖地早d瞓la)+九屎垃圾(倒哂佢, then點d香熏, 有情調d)......
...

sisters...
好快有嘢估la...

大宅

rabbit,
re:small hand can cover very well!
hahhaha...比你笑c...
btw...咪"昆"我地...你...1隻手點都cover唔哂既

二當家,
點會怪你姐.......咁有趣!

new,
heee...今日去咗山卡拉食...so缺席...
btw我最想恭喜既係你lor........... :mrgreen:

男爵府

二當家,
o吾會怪你,只會笑你

男爵府

new,
係咪要恭喜定你先 :mrgreen:

二當家,
比人踢爆左你添 今晚當爸有艷福啦

大宅

hellohello...
等吓tim la... if I don't give up!!!

3...
咪比hellohello誤導la :mrgreen:

大宅

hello
完全認同rabbit係樹昆緊"我地...佢點可能 cover by small hand!

hellohello 寫道:
rabbit,
re:small hand can cover very well!
btw...咪"昆"我地...你...1隻手點都cover唔哂既

大宅

new,
of course don't give up la...
btw...369???

大宅

go out la... hellohello, let me think think!!!

大宅

new,
真係要恭喜定你先la, 恭喜恭喜

大宅

話時話, 今日bk有人打電話來sell女性保險, 話我係bk vip所以有優惠........不過比我'灑'走左....你地係bk vip既就預備收call...

男爵府

hellohello,
[size=x-small]我都想你恭喜我ga...... ....大家等o下.....
(btw我最想恭喜既係你lor...........)

大宅

mike,
當然啦...傻豬黎既...
我最想恭喜既梗係你倆la...........

coco,
re: 預備收call...
我早排收咗la......

大宅

嘩﹗你地今日講乜東東﹖﹖好性感bor

*New*
估野...好呀好呀......快d快d.......

hellohello
今日d野都幾好味﹐下次約你去。

大宅

mike...
add oil ar!!!

hellohello...
妳比人誤導... 又誤導咗人... hehee............

puppy & 2 doy...
買ng買到嘢ar???

re: K fans
有冇人陪我weekday daytime去唱k (可以have a K lunch)................. 好耐冇去laaaaaaaaaa!!!

大宅

你地班友仔, 一講咸濕野就咁多人上網........

rabbit,
梗係著nu bra 啦, 個形靚好多架, 又唔怕冷氣地方會露點......人一世物一世, 而家後生唔著等幾時

2代, 3,
lunch + dinner, 飽到想嘔

hello,
今日同班靚太傾開, 好可能d聖誕大餐會轉軚去食海南雞飯, 唔去食馬拉糕loo, 明無

大宅

new,
我估我...10年無唱過K.

yu-ma,
我都明你講乜啦!海南雞飯!

大宅

好媽媽勳章

hello & coco,
RE:佢點可能 cover by small hand
我都唔信, 不過如果"重點"出擊, 咁就另作別論!

CoCoBB 寫道:
hello
完全認同rabbit係樹昆緊"我地...佢點可能 cover by small hand!

[quote]
hellohello 寫道:
rabbit,
[/quote]

各位,
re:流鼻血
我上個星期終於帶左琛琛去睇醫生, 驗左血, report話無野, 所以醫生懷疑佢鼻敏感, 開左藥佢食, 之後就無再流鼻血喇! :mrgreen:

new & 二當家,
我都有三,四年無唱k lu.

聽日全日開會!實悶死 無得上來 lu, 你地傾得開心d 啦!!

首頁
23456...60

尾頁

跳至