夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

尋日我臨時同個fd食飯,打比C6叫佢自己食。夜晚10點幾返到屋企唔見佢咪打比佢,點知佢話同個女同事食飯,我問無啦啦做咩食飯,佢話係我叫佢食自己,咁岩個女同事又係公司入職X年,話慶祝喎~ 我問有幾多人食,佢話因為即興故得2個人食。我見個個女仔FB又TAG埋相,又話想要咩咩咩公仔。

其實我真係對個個女同事印象麻麻,之前佢失戀,成日4點幾同我C6 WHATSAPP話失眠,朝早7點幾又同C6講返工,又叫C6幫佢換公仔。有段時間佢地WHATSAPP好密。我話過C6就好過一排,不過我知C6有時DEL 左D MSG 。呢幾個月耐唔耐約我C6一齊行山踩單車(幾個同事一齊),不過幾次我用左唔同理由,令C6去唔到,我覺得佢又無搵其他已婚男同事一齊去,佢又知我大左肚,真係唔知佢想點。

其實個女仔想點??

大宅

引用:尋日我臨時同個fd食飯,打比C6叫佢自己食。

原帖由 aeris078 於 13-07-04 發表
尋日我臨時同個fd食飯,打比C6叫佢自己食。夜晚10點幾返到屋企唔見佢咪打比佢,點知佢話同個女同事食飯,我 ...
講得比你知,又咁光明正大。。
暫時應該冇野既。。。
我反而覺得佢有小小想激下你姐。。。
鬼叫你嗌佢食自己
不過都要提防下啦。。

男爵府

我覺得個女仔對你C6有嘢,
你C6對佢有冇嘢就唔知,
不過發展落去就好難講,
有時D男人自以為自己好醒好好定力,
覺得人地鐘意我, 我控制唔到, 我知自己唔鐘意佢就得啦,
但冇諗過一男一女相處耐咗係會有感情的,
而有咗呢種特別的感情後, 就好容易發展到愛情上面,
所以你自己睇下點同你C6溝通吧

無望    發表於 13-7-4 13:21

大宅

點都要提防下,
就算你c6冇嘢,
難防個女仔想乘機而入,
點都要先小人咗先..
如果我c6同個女人單獨出去,我都會難o念嘢,
仲有,做物嘢要換公仔俾佢啊,佢老幾啊?換都換俾自己老婆啦
我o念你要同你c6講你好唔鐘意佢同d女人單獨出去,如果唔係第日有誤會就唔好啦!

我很幸福,因為有你!

珍珠宮

回覆:係咪我多心

女發姣,男身痕,男女最享受曖昧關係。

gracechanbb  都係㗎  發表於 13-7-4 15:57
僖樂也    發表於 13-7-4 14:43

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

未有,遲d難講,最好你都出席,等佢知難而退

珍珠宮

比我單刀直入,你係咪想離婚,唔好係度玩理呢d爛浪漫曖昧野,你要玩我都識去玩。

大宅

淨係兩個單獨食飯我已經接受唔到

sumaggie101  agree  發表於 13-7-4 13:51
無望  x2  發表於 13-7-4 13:22

大宅

回覆 tsoi520 的帖子

agree, stay alert

公爵府

您c6唔識避忌, 結左婚的男人最好盡量唔好同單人女士約會....如有需要最好叫多一個人........明哲保身

首頁

尾頁

跳至