自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

請問07年如申請政府推出學劵就無得申請學費減免計劃??

請問07年如申請政府推出學劵就無得申請學費減免計劃??

還是兩者可同時申請,唔該有無人可答到我。

Thank you very much!!
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

洋房

Re: 請問07年如申請政府推出學劵就無得申請學費減免計劃??

我都想知喎

水晶宮

Re: 請問07年如申請政府推出學劵就無得申請學費減免計劃??

yahoo知識有人咁樣答

不過唔知可唔可信

大宅

我囡囡學校就出左通告..話只可選擇其中一種

http://www.imagestation.com/picture/sraid165/pdf55c08b8e25fa0c883ef1d8c08f2731/f46a597e.jpg

水晶宮

我剛剛打去學生資助辦事處問,佢地話暫時未有公佈,所以唔清楚

洋房

其實應該兩樣要共全啦, 申請學費減免既學費等於學卷, 咪即係幫唔到手.

公爵府

好媽媽勳章

suilun 寫道:
其實應該兩樣要共全啦, 申請學費減免既學費等於學卷, 咪即係幫唔到手.

我都贊同你講法,但唔知政府有無咁"筍"
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

洋房

係囉, 有些媽咪話學校通告只可選一樣, 有些又話學生資助署未有通知. 究竟點呢 ?

侯爵府

我都想知呀

禁止訪問

洋房

希望係啦

首頁

尾頁

跳至