興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

littlemiss2011 發表於 13-7-21 01:07
Can share the link?

Sorry sorry, missed your reply. This is the shop.

http://minixsw.taobao.com/shop/view_shop.htmspm=a1z09.2.9.299.fdJ2LG&user_number_id=712440366

大宅

回覆:fefemom 的帖子

淘寶買書BB放落口咬唔驚嗎?另外,中文字係簡體又ok ma?

禁止訪問

別墅

回覆:多唔多係淘寶買童書

係, 我成日都見到係簡體字

珍珠宮

終於第一次淘書了,經驗係先問/睇清楚:
送唔送香港? 可以落左order 至話唔送hk
格價,同一套書價錢差幾十%
格運費,都可以差好遠

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:收到貨,quality好好,全硬皮。+

原帖由 kaka-mango 於 13-07-17 發表
收到貨,quality好好,全硬皮。
糸咪簡体字?

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

大宅

我見好多都係簡體字, 令我猶豫...

有冇賣繁體字圖書店家架?

珍珠宮

bandc2009 發表於 13-8-31 14:00
我見好多都係簡體字, 令我猶豫...

有冇賣繁體字圖書店家架?
買英文書! (內地版都無問題)
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

引用:收到貨,quality好好,全硬皮。+

原帖由 kaka-mango 於 13-07-17 發表
收到貨,quality好好,全硬皮。
想買毛虫書,請問淘po link?

別墅

回覆:Mrs.Kangaroo 的帖子

係呀!

別墅

引用:Quote:原帖由+kaka-mango+於+13-07-17+發表

原帖由 Apple_Orange_T 於 13-09-01 發表
想買毛虫書,請問淘po link?
我買个間呢本书已下架,你可係呢間睇下,我都買過。

我最近逛【青橙图书】这家店铺!淘宝android客户端支持添加店铺到手机桌面哟~http://shop.m.taobao.com/shop/shop_index.htm?user_id=1381215

大宅

其實點解唔考慮買pdf檔呢?又唔洗運費,oxford reading tree成套都係幾呅雞重有mp3檔跟,我將佢地放晒係ipad度,我女就自動自覺睇,又唔驚質素唔好污曹。

侯爵府

jackie-chu 發表於 13-9-3 14:57
其實點解唔考慮買pdf檔呢?又唔洗運費,oxford reading tree成套都係幾呅雞重有mp3檔跟,我將佢地放晒係ipa ...

請問邊度買??

大宅

家有300本兒童圖書左右,全部淘寶買

禁止訪問

子爵府

引用:其實點解唔考慮買pdf檔呢?又唔洗運費,oxf

原帖由 jackie-chu 於 13-09-03 發表
其實點解唔考慮買pdf檔呢?又唔洗運費,oxford reading tree成套都係幾呅雞重有mp3檔跟,我將佢地放晒係ipa ...
請問點買pdf檔,因為我唔太小解,唔好意思

子爵府

引用:Quote:原帖由+jackie-chu+於+13-09-03+發表

原帖由 天道總司 於 13-09-28 發表
請問點買pdf檔,因為我唔太小解,唔好意思
唔好意思,打錯字,係(了解)

男爵府

回覆 amberpan7 的帖子

咁你一定好有心得啦,可否跟我分享下?我係淘寶初哥,可否PM質數不錯的賣家給我?Thanks

男爵府

回覆 moniko 的帖子

可以分享賣家的link嗎?Thanks a lot

首頁

尾頁

跳至