親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛去完Singapore, 本來想在Sentosa買電話咭,點知Sentosa 2間7-11都話無得買,只得增值咭,結果要去Vivo City才買到,請大家留意.

伯爵府

我都係, 最終在老巴剎的CHEER 買到

複式洋房

回覆:SingTel

May I ask the purpose of buying that? Enjoy unlimited internet usage? Thx.

伯爵府

dmhwong317 發表於 13-7-7 18:13
May I ask the purpose of buying that? Enjoy unlimited internet usage? Thx.

我買SING TEL 係因為一家自由行, 帶住囝囝, 怕失去聯絡, 老公又要打電話返香港又要晚晚CHECK EMAIL, 所以買CARD + 用佢的UNLIMITED INTERNET

大宅

Very useful information. Thx
May I ask how much is the prepaid card for unlimited internet data?

別墅

好媽媽勳章

機場T3嘅cheers有,買完仲可以玩slide𠻹!

大宅

回覆:LITTLEWHALE 的帖子

請問坐星航是否T3落?

複式洋房

請問買那款电話卡 ? 是否有好多款 ? 謝謝 !

大宅

我都想知呀, 邊款電話咭? 幾錢? 係咪即係消費夠$10, 玩果個滑梯呀?

侯爵府

看我 post 1 index 電話卡篇吧!

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

別墅

好媽媽勳章

引用:我都想知呀,+邊款電話咭?+幾錢?+係咪即係消

原帖由 isabella0105 於 13-07-08 發表
我都想知呀, 邊款電話咭? 幾錢? 係咪即係消費夠$10, 玩果個滑梯呀?
係呀!有很多卡款㗎,你問收銀啦!每買$10坡紙可以玩一次滑梯!boyboy那篇post都有講架!

複式洋房

I will take CX and seems to land at terminal 1, how far from T1 to T3? I am thinking to play slide, only T3 has slide right? Thx!

首頁

尾頁

跳至