自由報料

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

請問身份証號碼有3或0去海洋公園的折扣優惠仲有嗎? 幾時完呀??

大宅

Re: 請問身份証號碼有3或0去海洋公園的折扣優惠仲有嗎? 幾時完呀??

完左好耐喇!
今個月係四百蚊三人行優惠
第一&第二位 正價, 第三位 + $30
即係 $185x2+$30=$400
好抵!!!
詳情上 http://www.oceanpark.com.hk/chi/main/index.html

侯爵府

Re: 請問身份証號碼有3或0去海洋公園的折扣優惠仲有嗎? 幾時完呀??

好低.
我下個week去, 4大2細1 bb, 3張大人飛係門口買, 另外1大兩細係工聯會, 因為姨娚女係外國出世, 享用唔到優惠.
$400 (fr ocean park)+ 155 + 77x2 (fr 工聯會) = $704, 平過全部係工聯會買.
該用戶已被刪除

侯爵府

你去YUKI比果個網址 http://www.oceanpark.com.hk/chi/main/index.html
, 右下角咪有個ICON寫住30週年, click入去啦.
John&Kelly 寫道:
Yuki,
點解我搵唔到既, 入面個網頁冇資料呀, 仲可以喺邊度搵到呀? 個優惠至到幾時呀?? 唔該再報報料吖....

[quote]
yukichan1974 寫道:
完左好耐喇!
好抵!!!
詳情上 http://www.oceanpark.com.hk/chi/main/index.html
[/quote]

子爵府

醒目開學勳章

我係個網頁睇到呀, 你開左個網頁再click右下角個方格, '三位一體,三位一抵...'

由11月1日至11月30日

John&Kelly 寫道:
Yuki,
點解我搵唔到既, 入面個網頁冇資料呀, 仲可以喺邊度搵到呀? 個優惠至到幾時呀?? 唔該再報報料吖....

[quote]
yukichan1974 寫道:
完左好耐喇!
好抵!!!
[/quote]

大宅

咁,請問生日免費入場 重有沒有呢???
:-)  :-P
該用戶已被刪除

男爵府

激死我啦,尋晚先

伯爵府

THANKS

民房

請問在工聯會買是否要有工聯咭先有優惠??
有無工聯會電話號碼??

大宅

請問生日免費入場係咪只係正日呀 , 剩係月份生日有沒有免費or優惠呀
:-)  :-P

首頁

尾頁

跳至