自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

DIY迷你屋仔相架邊度有得買?

朋友送了一套比我,玩上癮,是一個畫框,裡面所有野要自己砌。
有coffee shop,浴室,飯聽等等。。。
好想再買多幾套玩,邊個知邊度有得買

男爵府

Re: DIY迷你屋仔相架邊度有得買?

千色店同一d 精品店.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

係女人街和馬鞍山廣場有得買.我都好鍾意砌架!前後砌過8個,但馬鞍山廣場果D唔同女人街架.你睇.........................

[img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid218/pfc74b906487e3094cbd15031c726466e/ec2a51e2.jpg[/img]

[img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid218/p31d7e14d31350548d64e7616251f3434/ec2a518e.jpg[/img]
[img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid218/p26a710c3e068c7fbef99b959b091420f/ec2a5151.jpg[/img]

男爵府

西九龍中心,蘋果商場入面

別墅

momo147258 寫道:
係女人街和馬鞍山廣場有得買.我都好鍾意砌架!前後砌過8個,但馬鞍山廣場果D唔同女人街架.你睇.........................

-------------------------------------------------------------------
好亮啊!我好中意啊!!!!!
個架o甘正,係咪正版日本貨好貴嘎?
馬鞍山廣場邊度啊?話比我知啊!!!好想即刻去買。

好多謝各位話比我聽!!!好野!!

大宅

G5係馬鞍山廣場優之良品隔嚟果間精品店有得賣,好似大約五十蚊左右.good news~~~~~係沙田禾輋商場文具鋪都有係可放相添.正吖!

別墅

momo147258 寫道:
G5係馬鞍山廣場優之良品隔?果間精品店有得賣,好似大約五十蚊左右.good news~~~~~係沙田禾輋商場文具鋪都有係可放相添.正?!

唔該晒momo147258,我lunch就去,不如大家up d相上來o弟下呀!

禁止訪問

大宅

我D迷你屋仔相架.係我兩年前大肚時,好得閒整架.e+都風曬塵我掉咗嘞..............我c6 99鹽咗地方吖 :-( :-( .所以得噃我俾你睇果兩個咋!你去馬鞍山買or禾輋買吖!喂!有新嘢或好低佈個價嚟吖!我好鍾意D細細件嘅嘢吖!我e+鍾意織毛冷蛋糕,俾你睇吓吖!
http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/momo147258/album?.dir=23b9scd

禁止訪問

複式洋房

唔知點先可以post埋d相出來? 有無bk媽媽可以幫我..因為我有d好靚diy屋仔想post出來比鍾意屋仔的媽媽睇..唔該晒.. :-P

別墅

我個辦法係將d相(jpg格式)先upload上我babyhome裡面的相簿裡面,有個文件夾的地方,然後會得到一個網址(張相的link)
在回答時有一欄係內容:(URL)(IMG)(EMAIL)(QUOTE)
你就按(IMG),然後copy入那條link就得

可能有其它更好的方法

首頁

尾頁

跳至