跳至
[2004年或之前] HI-FIVE(5)生日會

首頁

尾頁

子爵府

Re: HI-FIVE(5)生日會

生日會流程:

2:00-2:10 進場
2:10開餐 *遊戲姐姐會在2:30到場
4:30-5:00 交換禮物
5:00楝篤真人show
6:00散band

===>大家有冇意見?

遊戲姐姐:
2:30-3:00 body painting
3:00-3:45 games & fun (3 games) 請預備~70(20*3=60)份小禮物(ie,棉花糖,毛巾,stickers,拍紙簿予所有參予的小朋友)
3:45 家庭照/大合照
4:00切蛋糕(放禮炮)(時間需乎大合照需時多久,再作調整,到時執生,大家合作,快快趣趣)
4:15-4:30 扭波波

2時恭候,準時入席

子爵府

係咪自行yatch 飯先入場? ?-(

子爵府

HeiMarie 寫道:
係咪自行yatch 飯先入場? ?-(

我諗你們食定少少野先,事關2.幾先開餐,你們沒可能頂到2.幾先yatch lunch o卦

子爵府

一月生日會日期:14 JAN 2007
時間:2:00-6:00
地點:將軍澳維景灣畔會所function room

24/12/2006 UPDATED~

1.annie==>2大1 小(允瑩)$300 PAID
2. Toky ==> 2大1小 (晴晴)$300 PAID
3.小bmom==>2大1小 (伊晴)$300 PAID
4. 芸迪==>2大小 (Jaykan)$300 PAID
5. 米走雞 ==>2大1小(Cissy)$300 PAID
6.totochan ==>2大1小 (沛陶)$300 PAID
7. san ==>2大1小1BB (皓皓)$300 PAID
8. 粥粉麵飯==>2大1小1迷失少年(JJ)$300 PAID
9. Miu ==>2大1小(卓蕎)$300 PAID
10.vicvic==>2大1小(REX)$300 PAID
11.connie==>1大1小(MARCO CHAN)$200 PAID
12.marie==>1大1小 (chun hei)$200 PAID
13.jajahao==>2大1小(曉穎)$300 PAID
14. 濤兒 ==>2大1小1BB(穎如)$300 PAID
15. 小羊媽 ==>2大1小(MARCO)$300 PAID
16. charmianema==>2大1小1BB(Charmaine)$610 PAID(RESERVED FUNCTION ROOM)
17. eve==>2大1小1BB(tiffany)$300 PAID
18.[size=medium]zoe ==> 2大1小(軒軒)
19.TszChingMaMa ==>2大1小(Tsz Ching Dominique)$300 PAID

人數:36大,19小,1迷失少年

未入數的媽咪,我暫當你們退出.因我都需要時間預備,又要做budget,訂食物&禮物,本人都是義務攪生日會,並沒太多時間跟進.我亦已多次跟你們聯絡亦收不到你們的deposit呀~

子爵府

提提大家:
[size=xx-large]記住買定禮物($100)於生日會上交換呀! :mrgreen:
我星期6買左lu~~

伯爵府

醒目開學勳章

fwy1222 寫道:
生日會流程:

係咩黎架

子爵府

得意媽 寫道:
[quote]
fwy1222 寫道:
生日會流程:

係咩黎架 [/quote]

咪到你表演囉(你之前講既 :lol: ).......5係,係搵d細表演嘛 (如時間許可既話)

子爵府

今日訂左蛋糕lu~
小丑姐姐又約左~
過2日訂埋到會再公佈餐單呀 :-P

伯爵府

醒目開學勳章

哦! 咁我要叫cissy 準備定至得
到時可能亂唱, 亂跳...................亂up一番都未定, 因為亞媽5得閒理佢

子爵府

fwy1222 寫道:
今日訂左蛋糕lu~
小丑姐姐又約左~
過2日訂埋到會再公佈餐單呀 :-P

thanks very much for your effort and arrangement

子爵府

all : jelly candy 要唔要椰絲??

子爵府

我唔like椰絲的

marie,
你買左幾銀就話定俾我知,好等我埋數

子爵府

yummy yummy 餐單

冷盤:
火腿碎蛋什果沙律(4LBS)

小食:
奶油蒜香炒雜菜(4LBS)
香炸魷魚鬚(3LBS)
蜜椒雞扒拼司華力腸(@30 PCS)
素菜春卷拼咖哩角(@30 PCS)
沙嗲雜錦三式魚丸(4LBS)

粥粉麵飯:
菠蘿雞粒炒飯(5LBS)
日式海鮮焗意粉(5LBS)

同場加

伯爵府

複式洋房

fwy1222,

收到"芝麻開門"的暗號啦, thank you....辛苦晒

子爵府

Annie :

咁就慳d唔落椰絲啦, 其實買1包就巳剩好多, 唔化算
材料巳買, 共$22.5 (約數, 我忘記了)

梗係要好好enjoy la 辛苦哂

洋房

唔好意思, 行過答下咀,

如果搭地鐵出左閘口轉右, 可以過對面馬路行小路入屋村, 或者可轉右上小小有行人天橋去到第16座(唔係2座), 由2座入是需要在藍田地鐵站搭小巴在總站落車

閃左

子爵府

charmainema 寫道:
唔好意思, 行過答下咀,

如果搭地鐵出左閘口轉右, 可以過對面馬路行小路入屋村, 或者可轉右上小小有行人天橋去到第16座(唔係2座), 由2座入是需要在藍田地鐵站搭小巴在總站落車

閃左

我係講屋苑2期,5係2座呀 ,總之入到屋苑,搵會所(玻璃屋)搭lift落LG2,就一定搵到function room架喇

所有那天會早到幫手的媽咪,到屋苑後請call我 :mrgreen:

子爵府

HeiMarie 寫道:
Annie :

咁就慳d唔落椰絲啦, 其實買1包就巳剩好多, 唔化算
材料巳買, 共$22.5 (約數, 我忘記了)

收到,到時俾番你 唔該晒,大廚1號

大宅

All mums,

You are all very great. Thank you very much.

TszChingMaMa

首頁

尾頁

跳至