美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

想去按摩,但唔想上大陸,請問有無好介紹

如題,謝謝

大宅

Re: 想去按摩,但唔想上大陸,請問有無好介紹

你想按邊隻摩,有香薰按摩,瑞典式按摩,淋巴按摩.你想要咩功效呢??
同埋香港比大陸既價錢貴小小.我按開淋巴同香薰按摩
都係$138/60mins
因為有時忙,真係返唔到大陸,就係香港按

大宅

vicky603 寫道:
你想按邊隻摩,有香薰按摩,瑞典式按摩,淋巴按摩.你想要咩功效呢??
同埋香港比大陸既價錢貴小小.我按開淋巴同香薰按摩
都係$138/60mins
因為有時忙,真係返唔到大陸,就係香港按

vicky603 ,
價錢都ok,可否給我多些資料呢,謝謝

大宅

有同事同我講西九龍中心高層有幾間按摩店,唔知有無人try過呢?

別墅

我按開個間係銅鑼灣d師傅手勢唔錯按d穴位好到,
價錢合理,有興趣pm我

子爵府

vicky603,
我都想要資料呀! 麻煩你可唔可以pm比我呀? 唔該晒!

別墅

vicky603,

可以pm按摩師傅的資料俾我, thanks.
活得幸福的女人

大宅

vicky603

Can you pm me the details, thanks. :-|

複式洋房

可否pm個地址同個師傅資比我呀?
ForYinMaMe 寫道:
我按開個間係銅鑼灣d師傅手勢唔錯按d穴位好到,
價錢合理,有興趣pm我
囡囡仔仔一日一日長大,有喜亦有悲,希望可以同各位靚靚媽咪一齊分享 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/yiusing2000_01/album?.dir=16a2scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//tw.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

大宅

vicky603,
Please pm me the data.
Thanks.

洋房

vicky603,
Please pm the info to me .
Thanks.

珍珠宮

畀面勳章

vicky603,

Please PM me the infor.

Thanks

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ForYinMaMe,

Can you PM the details to me. Thanks!!

別墅

vicky603

Can you pm me the details, thanks.
http://mud.mm-a1.yimg.com/image/277124801

大宅

chack pm
thank

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

vicky603

Can you pm me the details,

thanks.

別墅

Hi jc515 & tracytang ,

已pm資料給你地 !

洋房

我做個間都幾好嫁...$160for55mins.....
有興趣可以pm我呀

大宅

已pm資料給你

WongCW 寫道:
vicky603

Can you pm me the details,

thanks.

首頁
12345...6

尾頁

跳至