夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 我老公有女朋友,我應該點算

你好堅強, 咁快就有決定. 我地點都會支持你既~

男爵府

agree

jfmama 寫道:
你好堅強, 咁快就有決定. 我地點都會支持你既~

洋房

大學生確係唔同D!!!!!!!!!!!

我地呢班"八婆" 早就知姻緣路多波折, 只不過俾D仔女KICK住炸, 咁多年, 聽聽埋埋, 邊個唔知男人屋企一個, 眼裡一個, 心中一個, 網上好多個概啦

搵個愛自己多D的(男60:女40)伴, 行埋人生條路啦.

個心唔使唔舒服, 因為你冇做錯!!!!!!!!!

別墅

邊個唔知男人屋企一個, 眼裡一個, 心中一個, 網上好多個概啦

--------
AGREED

子爵府

今日有1個,聽日又會有234個,經不起考驗,不如唔好要,要留低的話自己會覺得委屈左自己,走了,還有下一個希望!祝你幸福! :lol:

民房

loveorange,我覺得感情既嘢從來不是單方面就出咗問題,出咗事你其實有冇反醒過自己有無嘢做錯咗,例如你們每日見面無嘢傾、同一間屋但係好似同屋主咁、又或者大家平時D說話好尖酸、時間耐咗樣樣都理所當然等等。但無論點都好,他比起有好多男人已經算係坦白,所以直覺你們唔係無得救,每個人都有權去選擇,你都有。但我會建議你返自己屋企,讓大家冷靜去選擇,總之唔冷靜就乜嘢都會决定錯,你有的是時間,時間一定會幫你找出答案呢!唔好將自己困喺呢件事之中,最好能夠抽身出來睇吓,祝你早日找到真我
龍宝宝 :-D

別墅

簡直大快人心!

呢個男人,以為只有佢有"選擇權"?
佢真係坐定粒六以為o趙硬你, 先至連同個女仔都未開始就講你知. 真係抵佢死.

就算佢回頭, 你都要成日擔心佢唔知幾時再出軌. 真係救返都有排醫.

複式洋房

想你男人眼中得你一個, 真係世間少有 !

仲有, 男人成長後到100歲唔死都只係想楝20歲後生女,
如果你40以上佢都對你有興趣都係小心o的好

myhalf2days 寫道:
我地呢班"八婆" 早就知姻緣路多波折, 只不過俾D仔女KICK住炸, 咁多年, 聽聽埋埋, 邊個唔知男人屋企一個, 眼裡一個, 心中一個, 網上好多個概啦
搵個愛自己多D的(男60:女40)伴, 行埋人生條路啦.

複式洋房

點解個個男人都係咁,我case同妳差唔多,不過佢唔係在icq識,而係公司同事.... :-(

洋房

回: 好想哭

(男60:女40) 係指愛的比例, 唔係年齡, 六比四的愛.....

不過你都講的冇錯, 我前夫的第三者比佢細七歲(當時佢35歲,第三者27歲) 依家佢42, 新女友30, 越搵越細......

別墅

parker 寫道:
簡直大快人心!

呢個男人,以為只有佢有"選擇權"?
佢真係坐定粒六以為o趙硬你, 先至連同個女仔都未開始就講你知. 真係抵佢死.

就算佢回頭, 你都要成日擔心佢唔知幾時再出軌. 真係救返都有排醫.

上個月有個朋友突然話要離婚, 真係比佢surprise 倒, 因為佢地平時出雙入對, 好似好恩愛咁, 原來內裡五籠七傷.

原來個男既已經唔係第一次有女朋友, 有得一個, 真係好易再有, 我諗其實係性格問題, 呢種男人生性如此, 冇得救 ....

大宅

如果我係樓主, 我都一樣會選擇離婚. 佢話得出"諗清楚"選擇邊個, 即是已經唔再專重你, 就算一齊番, 都係為了感情..........沒有愛來維持, 我唔覺得黎緊o個幾十年對住個o甘既人會有咩幸福...................不如平靜分開, 做個一年唔見幾次既普通朋友好過. 當擁有, 唔會珍惜, 失去才知可貴.

樓主, 我知我地呢d"八婆"係只係識叫人離婚, 講就易, 做就難. 但我們女人呢d動物, 感情永遠放在第一, 當遇到背叛時, 真係可以好決絕, 尤其是我們一樣"記仇", 可唔可以帶住呢個仇恨過埋下半世, 真係睇你接唔接受倒..................

祝你永遠幸福快樂.............

大宅

其實結婚都係一張證書, 無夫妻關係保障...

如果你老公精神上對你唔住, 咁正是話什麼都變....

以前大家"積累"的感情已泡湯

做咩都解決唔到...

因為"身體"可以唔比離開自己半步...但思維就 :-(

首頁

尾頁

跳至