家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 大家報告一下每日(買入 / 賣出)股票

Andywoofung,

我一定有興趣抽中國交通建設。

不過,中國交通建設的招股價上限或會由原來的1﹒96元,調高至2元以上。

(陸叔)? 我邊有佢咁勁呀! 大家交流吓"炸"!!!!

大宅

今日買入 - 0171 銀建國際

買入價 $2.29

洋房

牛魔王 / Andywoofung,

請問幾$ 入以下股票同目標價是多少
(165) - 中國光大
(358) - 江西銅業
(857) - 中石油
(762) - 中國聯通

男爵府

Andy,
我入唔切隻#165呀, 昨天下午都係$7.7, 依家已經去到$8.21啦, 仲追唔追好呀? :cry: :cry:

大宅

牛魔王 / Andy

中石油 & 中石化而家入唔入得過呢??

大宅

牛魔王,
咁你覺得個目標位可以去到幾多

牛魔王 寫道:

買入價 $2.29
:

公爵府

畀面勳章

Andywoofung 寫道:
[quote]
Debbie媽 寫道:
Andy,

今日有咩心水?

Hi Debbie媽,

Andy推介 :

(165)- 中國光大控股:
---(9.50元)目標價

[/quote]

[size=large]Andy勁掂!!!

男爵府

有無人買了#52大快活,

大宅

patpat168,

0171 銀建國際
目標價 $2.8

加油

大宅

SFung,

386 中石化 目標價$6.5以上.

受惠於高油價不如考慮一些落後股份,
如 883 中海油 目標價$8.0

大宅

happy12345,

受惠於高油價不如考慮一些落後股份,
如 883 中海油 目標價$8.0

(165) - 中國光大 - 目標價 $9.0以上
(358) - 江西銅業- 目標價 $9.0以上
(857) - 中石油 - 目標價 $10.0以上
(762) - 中國聯通- 目標價 $9.0以上

大宅

yesterday buy 317 this morning already sold

洋房

牛魔王/Andy,

thanks!

(165) - 中國光大 - 買入價 $8.3
(358) - 江西銅業- 買入價 $8.0
(857) - 中石油 - 買入價 $8.1
(762) - 中國聯通- 買入價 $8.62
(2899) - 紫金礦業- 買入價 $4.84

全線上升

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi 牛魔王

我$0.138入咗(193)冠中地產有限公司 50000股,點睇呀!

公爵府

畀面勳章

Andy,牛魔王

2038富士康跌到$23.95有冇機會升番?

子爵府

patpat168 寫道:
牛魔王,
咁你覺得個目標位可以去到幾多

[quote]
牛魔王 寫道:

買入價 $2.29
: [/quote]

好多人話街有好多蟹貨拋售喎......

另外, 358 要沖破$8.5 個阻力位就會升到啦, d 評股人話都係$8-$8.6 徘徊.

2038 我響$25.55 時買o左, d 吹水網友話會上到$40.....我又真係唔曉啦.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

Hi Andy/牛魔王..

早晨..

我個friend買左2899紫金$4.99..
請問上升空間如何?? ...目標價你點睇?!
thks

男爵府

Hi Busy / 陸叔 & All,

近日好忙,日日要出去開seminar,今日去Kowloon Tong seminar。
bye
# 52 大快活

大宅

bernardvictoria,

冠中地產 (0193) - 近來交投量很不尋常,注意有關的公告及動向如配股,收購合併。

小心!

大宅

Busy,

紫金礦業(2899)- 已創歷史新高, 你個friend都好勇!
招金礦業正在招股,加上金價造好,希望能夠刺激影子股紫金礦業, 目標價上望$5.3

首頁

尾頁

跳至