跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:Bay Area gathering 2013

請報告埋會帶咩去,我地需要食物(約25人份量)、飲品(樽裝水及果汁俾小朋友)、
紙杯紙碟膠叉紙巾。

1. rose-mag (2A+2C) 鹵肉、蘋果批
2. babytomato (2A+2C) napkins, paper cups & plates, plastic utensils, and a dish (仲未諗到)
3. Helen (2A+2C)
4. Joanne (2A+2C)
5. prettyfish (2A+2C)
6. 軍魁星 (2A+3C) 請確認而家8/4會唔會可以出席
7. Manddlai (1A+2C) 果汁
8. ewater (1A+1C) 西瓜

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

babytomato 發表於 13-7-21 17:25
請報告埋會帶咩去,我地需要食物(約25人份量)、飲品(樽裝水及果汁俾小朋友)、
紙杯紙碟膠叉紙巾。
整麵包都得架喎,整D大家試下啦。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

紙杯紙碟膠叉紙巾。

2. babytomato (2A+2C) napkins, paper cups & plates, plastic utensils, and a dish (仲未諗到)
3. Helen (2A+2C) 炒麵及糖水
5. prettyfish (2A+2C)
6. 軍魁星 (2A+3C) 請確認而家8/4會唔會可以出席
8. ewater (1A+1C) 西瓜

王國長老

pp_green 發表於 13-7-20 15:12
Aiya!
八月頭兩個禮拜返左香港,Miss左join唔到
但返去香港開心喎,你住邊個City架,或者可以遲D搞D細gathering,
因為天氣熱至可以去公園玩,太冷就難啦。

男爵府

畀面勳章

紙杯紙碟膠叉紙巾。

5. prettyfish (2A+2C) 麵包,nuts

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:babytomato+發表於+13-7-21+17:25+請

原帖由 rose-mag 於 13-07-22 發表
整麵包都得架喎,整D大家試下啦。
唔敢班門弄斧,等我練習多一或者出年picnic可以獻醜

男爵府

畀面勳章

babytomato 發表於 13-7-23 00:34
唔敢班門弄斧,等我練習多一或者出年picnic可以獻醜
我係新手黎架, 整得唔好希望大家唔好介意。

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

見到你地有gathering真係好想join,可惜初黎1個月連車也未有,希望下次有機會可以參加,你地玩得開心D!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:見到你地有gathering真係好想join,可惜初黎

原帖由 question_06 於 13-07-23 發表
見到你地有gathering真係好想join,可惜初黎1個月連車也未有,希望下次有機會可以參加,你地玩得開心D!

...
你住邊度㗎?

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:babytomato+發表於+13-7-23+00:34+唔

原帖由 prettyfish 於 13-07-23 發表
我係新手黎架, 整得唔好希望大家唔好介意。
你部機用成點?諗住整咩包?

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆:babytomato 的帖子

我住hayward

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+prettyfish+於+13-07-23+發表

原帖由 babytomato 於 13-07-23 發表
部機幾好用,我除左整最簡單既吐司外,仲試過整腸仔飽,牛油蛋糕,烏冬,薄餅等等,雖然有d失敗左同,但大部份算合格,對於新手的我會再努力嘗試。我好滿意部機呀,覺得值得買,我仲推介比我身邊既朋友。

當日我諗住整腸仔飽,仲有其他造型飽(暫時未諗到),我要再鑽研下先。

你呢?試左機未呀?

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+prettyfish+於+13-07-23+發表

原帖由 babytomato 於 13-07-23 發表
部機幾好用,我除左整最簡單既吐司外,仲試過整腸仔飽,牛油蛋糕,烏冬,薄餅等等,雖然有d失敗左同,但大部份算合格,對於新手的我會再努力嘗試。我好滿意部機呀,覺得值得買,我仲推介比我身邊既朋友。

當日我諗住整腸仔飽,仲有其他造型飽(暫時未諗到),我要再鑽研下先。

你呢?試左機未呀?

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我住hayward

原帖由 question_06 於 13-07-23 發表
我住hayward
或者你8月前買咗車呢

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

如果有會員無車,可考慮call的士台650-558-1111, 21 miles 由Millbrae Bart 去Stulsaft Park大約$50,唔喳車嘅會員應該有唔少,大家share左應該唔太貴。

子爵府

对不起,迟复了,8月4日我仲係香港,我下次再join吧。

王國長老

軍魁星 發表於 13-7-24 09:22
对不起,迟复了,8月4日我仲係香港,我下次再join吧。
噢,好多人襯暑假返香港,玩得開心D。

子爵府

rose-mag 發表於 13-7-25 04:43
噢,好多人襯暑假返香港,玩得開心D。

Thank you!我地住Concord, 8月6日回去。

大宅

我想加多一位。

紙杯紙碟膠叉紙巾。

5. prettyfish (2A+2C) 麵包,nuts
6. Manddlai (2A+2C) 果汁
7. ewater (1A+1C) 西瓜

王國長老

Manddlai 發表於 13-7-26 14:01
我想加多一位。
冇問題,應該都會夠嘢食,大家都係至在傾吓計,小朋友玩吓,
經驗所得,次次小朋友都係掛住玩,大人要睇住佢地都好忙。

首頁

尾頁

跳至