懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

心急人 -- 有關臍血公司問題

:lol:
我太太快生了. 我都想儲臍血, 但未有決定, 香港邊間公司會好些?

我本來想在公立醫院生的, 不過公立原來不能儲臍血, 所以之後轉了在私立生. 我對臍血公司唔太識, 而香港有多間公司, 我太太的醫生(曾轉了兩個醫生)都有給意見, 也有問過一些朋友, 但他們都各有不同意見. 所以想問下大家的意見, 分享好嗎?

複式洋房

Re: 心急人 -- 有關臍血公司問題

你介唔介意講你睇邊個e生呀? 佢地點講呀? 我都係由e生介紹同埋自己去左睇佢地個lab, 最後join左healthbaby, 如果你有興趣, 我可以比我個membership no. 你, 你會有份禮物收架... 你pm我啦...

你唔好咁緊張啦, 係咪第一次做老豆呀? 放鬆d啦! 要支持你太太呀...
:-D :-P :-o

民房

多謝你先!
我都上過HEALTHBABY同個網睇過. 好似間間都差唔多. CRYOLIFE個網好似死左~ LINK唔到.
是甚麼禮物? 有無DISCOUNT架?

男爵府

我都join 佐healhbaby, 佢的設備比較新嘛, 如用我的member no. 你好似會有$500 chicco 的cash coupon, 有需要的話pm我la, 我可以借出 member no給你用.

大宅

請問儲臍血咩價錢呢?

男爵府

BB811,
基本來說一般都會選擇儲存18年的, 18年的假錢是$30400. 現在登記先付$1500, 其餘的留待bb出世後看看是否有足夠的臍血可供儲存, 然後再分期付尾數.

洋房

如申請cryoLIFE我有無條件之下有$500 Discount
如有需要pm我

首頁

尾頁

跳至