跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章

0603bb 有幾多個未出牙呀?

Hi各位媽媽:BB到現時都未有出牙跡象,好坦心 :-( 請問到幾時未出牙要去看e生

別墅

Re: 0603bb 有幾多個未出牙呀?

My bb look like soon to have teeth on the upper law!But not coming out yet!
No need to worry ga!My friend's daughter has teeth at ~1 yr old!

大宅

ju,

唔洗擔心, 有人陪妳. 我既囡囡都係一d跡象都未有

halui
~~

子爵府

虎到金來勳章

好彩唔係得阿B一個,如果你哋BB出牙記住通知大家

複式洋房

my son born at 11March,no teeth yet.

別墅

我個仔7個幾月喇!!!!!! D牙仔影都唔見

依家成日"依依哦哦", 唔知係咪'牛'緊

D人話6個月唔出, 要到個9月先出嫁喇 !!!! 唔知真定假

大宅

我個0308BB, 一d 動靜都無...激死! :-(

大宅

hi,我bb 9 March 出世,
bb e+下面早幾日有一隻冒出頭來

大宅

my bb has 3 la!

大宅

我細孖出左兩隻啦! 家姐一d動靜都無!!!!

民房

So do my son, no teeth yet! He always put things in his mouth, and now he has diarrhea, don't know if he has eaten something wrong....so worried.... :cry:

Do you know what I should give him to eat , and what I should not?

大宅

my bb has one teeth....the second teeth is stand by
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

別墅

我個b都未出呀, 早幾個月已經不停咬嘢流口水, 仲以為會出, 點知到e+連影都無

別墅

我個B係2603,終於有2隻牙仔

男爵府

我個女下面有一隻, 上面出緊兩隻, 佢又係不停流口水

男爵府

好媽媽勳章

我b仔仲出牙仔呀, 不過, 呢2日佢發燒呀, 帶佢睇醫生, 醫生話佢想出牙仔呀, 你地係咪都係咁架?

複式洋房

my prince no teeth yet.but always try to bit me .

大宅

我個仔仔而家成日玩噴口水,連食粥仔時都噴到周圍都係.....
:tongue: :tongue:
唔知各媽咪0的寶寶有冇咁0既行為呢?
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

男爵府

20/03出世, 依家有5隻牙仔啦~~

我囡囡又係咁呀~
noddybanana 寫道:
我個仔仔而家成日玩噴口水,連食粥仔時都噴到周圍都係.....
:tongue: :tongue:
唔知各媽咪0的寶寶有冇咁0既行為呢?

複式洋房

446948,你囡囡咁勁!
我個仔下面出了兩隻, 成日不停流口水,上面就無動靜

首頁

尾頁

跳至